U Pazinu ozlijeđena pješakinja

U Pazinu je u subotu oko 8.30 sati stradala 81-godišnja pješakinja iz Pazina koja je prelazila cestu izvan pješačkog prijelaza. Nesreća se dogodila kada je 81-godišnjakinja krenula prelaziti ulicu M.B. Rašana, kojom se kretao Hyundai Accent, a kojim je upravljala 27-godišnjakinja iz Kanfanara. Došlo je do udara automobila u pješakinju, pri čemu je pješakinja zadobila teške tjelesne ozljede. Protiv 81 godišnje pješakinje slijedi podnošenje optužnog prijedloga.

regionalexpress.hr

5 komentara na “U Pazinu ozlijeđena pješakinja”

 1. miskovic napisao:

  ovo je pravi crni humor!

 2. homersimpson napisao:

  ovo se događa samo zato jer policija ne kažnjava takve prestupnike čak i kad ih vidi. drugi meni još neugodniji scenario je kad po mraku naletite na otvorenoj cesti na pješaka, a u zimskim danima su još svi u nekakvim škurim bojama. pitam se koliko puta je policija prošla uz takve pješake bez da im je okinula kaznu, jer i oni moraju biti propisno obučeni ako hoće hodati po cesti. onda još na kraju ispade da je vozač kriv jer nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti.

 3. humormyass napisao:

  baš ne vidim šta je tu smiješno, a volim i cijenim crni humor.

 4. mbrasana napisao:

  na nekin mjestima moras setat ceston radi tega jer su na plocniku stavljene kante za smece ili neki pametnjakovic parkira i zauzme cjeli plocnik. nema beda. sljedeci put secen po autima :)

  1. homersimpson napisao:

   govori san o otvorenoj cesti, ne o gradskim ulicama, iako bi ove bisere koji parkiraju u rašanovoj pol na cestu i još pred sam ulaz u kružni tok sve trebalo izkažnjavat. ali ne, treba čekat da se ča desi.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.