U Pazinu promocija albuma “Ovako se to dela!” Maura Staraja

mauro_staraj_la_banda_2013Skladba “Va glave din-don” Maura Staraja i La bande najavljuje ovaj nosač zvuka koji donosi zvuk i atmosferu ovih prostora, ali pod utjecajem tex-mexa, bluesa zvuka za kojeg vjerujemo da će oduševiti brojne poklonike. 19. prosinca u 14 sati održat će se velika promocija albuma i to u Pazinu, ispred spomen doma gdje će Mauro Staraj & La Banda održati promotivni koncert i podijeliti 1 000 besplatnih primjeraka albuma.

20. prosinca u 12 sati, održat će se velika promocija i to u Rijeci, na Korzu, gdje će se također održati promotivni koncert s balkona Radio Rijeke i gdje će se podijeliti 1 000 besplatnih primjeraka albuma

“Napominjemo da su to jedini fizički originalni primjerci albuma, tako da će svi oni koji dođu u njegov posjed imati privilegiju posjedovati taj CD. Razlog je taj što se album neće naći na prodajnim mjestima već smo se odlučili, shodno vremenu darivanja, darovati album svim onima koji vole Maura Staraja i glazbu jer će se album moći besplatno downloadti od 24. prosinca s web stranice http://www.maurostaraj.com” – rekao je Mauro.

regionalexpress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.