U srijedu 12.6.2019. otvorenje poligona za igru na Šetalištu

U srijedu 12.6.2019. s početkom u 15,00 sati DND Pazin organizira otvorenje poligona za igru na Šetalištu Pazinske gimnazije, koji se provodi u sklopu projekta šetalište-naše zabavno igralište.
Na manifestaciji otvorenja predviđen je kratki kulturni program, igre i zabava na poligonu te druženje.
Projekt Šetalište-naše zabavno igralište provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Olga Ban Pazin, Osnovnom školom Vladimira Nazora Pazin, Pazinskim kolegijem-klasičnom gimnazijom i Gimnazijom i strukovnom školom Jurja Dobrile, Gradom Pazinom, koji nam je dao suglasnost za provedbu projekta te arhitekticom Janom Prević Finderle, koja je skice djece ukomponirala u nacrt.
Ideje za različite igre su radila djeca iz svih škola i vrtića, nakon čega je arhitektica to smjestila u nacrt Šetališta, a nakon toga smo započeli s radovima.
U oslikavanju sudjeluju volonteri DND-a, Centra za mlade Alarm Pazin, Osnovne škole, GSŠJD-a i Pazinskog kolegija, ali su se u oslikavanje uključili i slučajni prolaznici- roditelji, djeca.
Projekt je financiran preko natječaja “Mali projekti za bolje sutra” sredstvima Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva iz Fonda gradova i općina te vlastitim sredstvima DND-a.
Dođite svi, mali i veliki, u srijedu i zabavite se na najzabavnijem šetalištu u gradu.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.