U utorak otvaranje 8. kazališnog kampa u Pazinu

U utorak, 26. srpnja u Pazinu s početkom u 20.30 sati u pazinskom Kaštelu predstavom dramske pedagoginje Ines Škuflić Horvat naziva “Pošto željezo, Dansen?” učilišta Zagrebačkog kazališta mladih otvara se ovogodišnji Kazališni kamp projekt Teatra Tirena. Kamp se inače održava u prostorijama Pazinskog kolegija, a održava se do 2. kolovoza, kad su na programu završne produkcije kampa.
Kazališni kamp je od 2009. godine dio Kulturne strategije Istarske županije, a od 2010. godine priznaje se kao stručno usavršavanje nastavnika – za polaženje radionica dobiva se potvrda Agencije za odgoj i obrazovanje.

U tjedan dana polaznici prolaze kroz radionice ovisno o svojem izboru, a mogu režirati, glumiti, pisati, pjevati i plesati, educirati se za rad s djecom i još mnogo toga. U ovih sedam godina održano je 120 radionica kroz koje je prošlo preko 600 polaznika! Na ovogodišnjem Kazališnom kampu bit će šest radionica i 80 polaznika!

Kamp je namijenjen djeci koja se žele zabaviti i ponešto naučiti, srednjoškolcima ili studentima koji se ozbiljnije žele baviti kazalištem, prosvjetnim djelatnicima koje zanima kako uz pomoć kazališta mogu naučiti nove metode rada, voditeljima kazališnih grupa ili različitih aktivnosti za djecu i mlade, profesionalcima i amaterima.

Kazališni kamp odvija se uz pokroviteljstvo Grada Pazina.

http://www.pazin.hr/index.php?id=0,1258,0,0,1,0

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.