U Žminju doček Nove godine točno u podne: od subote Mišo Kovač, Zečić, Alen Vitasović…

Nedostatak financijskih sredstava u općinskoj blagajni za financiranje novogodišnjeg programa, ujedno i želja za osmišljavanjem drugačijeg oblika silvestrovanja, rezultirao je idejom da se zbogom staroj i doček nove 2013. godine organizira 31. prosinca, točno u podne, u Areni Žminj, na prostoru nasuprot Osnovne škole Vladimira Gortana.

– Dosadašnjih godina bili smo malo suzdržani u organiziranju dočeka nove godine na otvorenom prostoru, rekao nam je načelnik općine Aldo Bančić. U suradnji s agencijom V.I.B iz Pazina pronašli smo zajedničko rješenje kako, po prvi puta u Istri, organizirati na staru godinu doček Nove godine točno u podne. Općina će u troškovima organizacije participirati davanjem javnog prostora za manifestaciju bez naplate, a o organizaciji i programu brine naš partner iz Pazina, naglasio je Bančić.

Program novogodišnje zabave počet će u Areni Žminj, grijanom šatoru podignutom na prostoru od 1.100 četvornih metara, već u subotu 15. prosinca nastupom grupe Dalmatino iz Splita, rekao je u agroturizmu obitelji Ferlin, gdje je otkrivena tajna žminjskog dočeka nove godine, Veseljko Buić inicijator i organizator silvestarskih glazbenih događanja u Žminju.

Vrhunac programa bit će u subotu 22. prosinca kada će nastupiti Mišo Mate Kovač koji će u Žminju zapjevati ponovno nakon tridesetak godina.

I fanovi Dražena Zečića, koji će nastupiti u subotu 29. prosinca doći će u Areni Žminj na svoj račun.

Program, zbogom staroj i doček novoj godini, započet će u ponedjeljak 31. prosinca u 9 sati i potrajati će do 16 sati. Uz podizanje čaša točno u podne i zdravice novoj godini, nastupit će Alen Vitasović i sastav The Night Express.

U župnoj crkvi Sv. Mihovila, u srijedu 26. prosinca s početkom u 17 sati, održat će se tradicionalni Božićni koncert a tijekom održavanja novogodišnjeg programa u Žminju nastupit će i sastavi Amaro band i Replay band.

ipress.hr

6 komentara na “U Žminju doček Nove godine točno u podne: od subote Mišo Kovač, Zečić, Alen Vitasović…”

 1. bohnebo napisao:

  ki će sve to platit… ćeliš poći u klinac žminje grade?

  1. lolcina napisao:

   Žminj to neće nič koštat. Dapače, još će i zaradit.

 2. pp napisao:

  hahahaha, ajme, preloše

  1. lolcina napisao:

   Što je točno “preloše”? Trebali bi doć možda neki punkeri ili ča? Pazi samo koliko miljari ljudi će doć na te koncerte, i to mladih!

   1. pp napisao:

    imas nes protiv pankera?
    znan da ce, zato i govorin da je lose, zalosno.. zalosno kakvu “muziku” slusaju danasnji “mladi”…

 3. pazin napisao:

  BIT ĆE TO LOŠE KOPIRANJE FUŽINA

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.