Učenice OŠ Vladimira Nazora Pazin druge na Krosu Sportskih novosti

kros_2011.jpgU nedjelju je u Zagrebu održan tradicionalni, 28. po redu Kros Sportskih novosti. Kros je održan uz jezero Bundek, a nastupilo je više od 4000 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske te studenata i studentica Zagrebačkog sveučilišta. Nastupili su i učenici/ce istarskih škola iz Rovinja, Pule, Poreča i Pazina.

Učenice pazinske Osnovne škole Vladimira Nazora osvojile su drugo mjesto u ekipnom poretku učenica osnovnih škola. Najviše bodova donijele su im učenice petih razreda koje su zauzele drugo mjesto u ekipnom poretku petih razreda. Anamarija Juričić je na 8. mjestu bila najbolja u pojedinačnoj konkurenciji. Sedmašice su isto tako donijele puno bodova (treće u ekipnom poretku sedmašica) a predvodila ih je Zita Jurić s četvrtim vremenom pojedinačno.

Učenici iste škole u ekipnom poretku osnovnih škola zauzeli su 6. mjesto.

Valja spomenuti i dobre pojedinačne rezultate istarskih trkača i trkačica. Ana Vareško iz pulske Osnovne škole Kaštanjer osvojila je 6. mjesto kod učenica šestih razreda. Petar Bratulić (OŠ Vladimira Nazora, Pazin) zauzeo je 5. mjesto u konkurenciji učenika 8. razreda.

U konkurenciji srednjih škola, učenici/ce rovinjske srednje škole Zvane Črnje zauzeli su 7. mjesto u ekipnom poretku.

barkun.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.