Učenici i učitelji sakupili više od 28 tisuća kuna

RukeSedamnaestogodišnja Nikolina Gržević iz Cerovlja stradala je lani u prometnoj nesreći na cesti kod Podberma kada je zbog prevrtanja automobila uslijed prebrze vožnje ispala iz suvozačevog mjesta kroz prozor. Zadobila je teške ozljede glave i mozga zbog čega je pala u duboku komu.


Nakon godinu i pol stanje joj se nije značajnije popravilo te se nalazi u stanju budne kome. Trenutno je na rehabilitaciji u Krapinskim toplicama. No budući da HZZO pokriva troškove za samo 21 dan, nastavak liječenja moraju financirati roditelji, koji to nisu u mogućnosti.
Prije upisa u srednju školu Nikolina je pohađala Osnovnu školu Vladimira Nazora u Pazinu. Njena bivša razrednica Mila Anzur organizirala je humanitarnu akciju za prikupljanje dobrovoljnih priloga za liječenje maloljetne Nikoline. Tijekom listopada učenici i učitelji matičnog i područnih odjeljenja spomenute škole sakupili su 28.770 kuna koje su uplatili na račun roditelja.
– Pozivamo i druge škole u Istri da se uključe u akciju i pomognu u Nikolininom oporavku, apelirala je učiteljica Anzur, ujedno i školska voditeljica Crvenog križa. Novac se može uplatiti u Erste banci na broj računa 2402006-1031262160, a poziv na broj je 3201591166.

Anđelo Dagostin
Glasistre.hr

2 komentara na “Učenici i učitelji sakupili više od 28 tisuća kuna”

  1. otac napisao:

    Ovo je jako lijepa vijest.Bravo pazinska škola !
    Nažalost,ima puno slučajeva koji trebaju novac,pa bi bilo hvale vrijedno da se i dalje nastavi sa akcijama ,te da se novac rasporedi onima kojima stvarno treba-i bolesnima i nemoćnima i mladima i starima itd,na CZSS ima puno slučajeva prijavljenih,i u CK,koji nemaju za kruh,a kamoli za ljekove

  2. majka napisao:

    zanimljivo kako se komentiraju samo članci koji se žele kritizirati……a di su pohvale??

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.