Udruga Trash objavljuje početak utrke za Zlatnom Motorkom – 3rd Trash Film Festival

Trash.hrNajkrvavija borba u povijesti filmske industrije ponovo izranja iz utrobe Zemlje, otkrivajući nastrane aktere, mnogo loše glume i neukusne zabave. Borba je globalnog karaktera i u njoj sudjeluju natjecatelji svih zemalja, od Kalifornije do Hong Konga, svojim filmovima u kojima je redateljska želja iznad redateljskih mogućnosti.


Naravno-riječ je o Trash Film Festivalu, jedinom hrvatskom festivalu na kojem se kung-fu udarci cijene više od „karakterne glume“.

O ishodu spektakularne borbe trećeg izdanja varaždinskog festivala odlučit će vinkovački strip crtač Dubravko Mataković i zagrebački redatelj Kristijan Milić, prošlogodišnji pulski laureat, dobitnik 8 Zlatnih arena.

Specijalno za Trash Film Festival pomirili su se i okupili Jimmy i Šomi, fantastičan duet Neki to vole vruće ! Za one neupućene, autori megahitova „Jeans generacija“, „Kalifornija“ i „Bojler“ su, uz Marinu Perazić, možda jedini predstavnici britanskog novog vala u SFRJ.
Osim NTVV glazbena poslastica festivala je dolazak zemunske grupe Guns’n’ Roses.

Organizatori festivala otkrivaju da su uspjeli nagovoriti poznatog hrvatsko-američkog astrofizičara dr.sc. Dejana Vinkovića da održi predavanje i otkrije detalje svog najnovijeg istraživanja na polju astrobiologije. Kontroverzno predavanje pod nazivom: „Utjecaj gravitacije na izgled i seksualno ponašanje paukova“, do sad je bilo održano jedino u Splitu, a u jesen će ga moći slušati i posjetitelji Trash Film Festivala

Ovogodišnji Trash Film festival održat će se od 11. do 13. rujna, u MMC Kult, u Varaždinu, a filmove je potrebno prijaviti najkasnije do 15. lipnja. Više o natječaju na www.trash.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.