Ugrinić pobjednik Dubrave

U zagrebačkoj Dubravi 21.6. vožena je kriterijska utrka ulicama Dubrave na kojoj je premoćno pobijedio zadarski vozač Juraj Ugrinić iz biciklističkog kluba Puris-Kamen iz Pazina.Vozilo se 40 krugova sa 10 sprinteva što znači da se bodovalo svaki peti krug tko pobijedi u sprintu kroz ciljnu liniju.

Kako se Ugrinić odvojio i od desetog kruga sam vozio u bijegu pred ostalim vozačima tako je i osvojio najveći broj od 30 bodova pred klupskim kolegom Anđelini Marinom koji je osvojio 17 bodova a na trećem mjestu je bio Mauro Hrasnik isto iz BK Puris-Kamen. Danijel Bajlo stigao je sedmi a Jurica knežević nije završio utrku.
Drugog dana natjecanja u zagrebačkoj Dubravi “pazinski purani” poharali su Dubravu u pravom smislu te riječi.Vozila se cestovna utrka utrka u dužini 70 km na kojoj su nastupili gotovo svi hrvatski klubovi. U odličnim vožnjama biciklisti Purisa osvojili su gotovo sva mjesta na postolju. U kategoriji kadeta bili su drugi (Širol) i treći (Bećirević ) prvi je bio Barbir BK Fortica Šibenik. U juniorskoj, ujedno i najjačoj kategoriji pobijedio je Anton Benčić ispred Danijela Bajla, Maura Hrasnika, Marina Anđelinija i Juraja Ugrinića koji su ciljem prošli zajedno visoko podignutih ruku u znak veselja ali i premoći najjačeg kluba u Hrvatskoj.

www.ezadar.com

2 komentara na “Ugrinić pobjednik Dubrave”

  1. Anonimno napisao:

    bravo pazinjani
    čestitke i aplauzi

  2. Anonimno napisao:

    jeeeeeeej!!!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.