Uhićen mladić koji je na Thompsonovom koncertu vikao “Za dom spremni”; Kajin: Danas je lakše pregaziti Istru, nego Istrijanizirati Hrvatsku

Foto: Jutarnji listTREĆEG dana koncerta zabilježen je jedan prekršaj od strane F.K. (32), s područja Pazina. Tridesetdvogodišnjak iz okolice Pazina nije mogao izdržati pa je pred kraj koncerta skinuo majicu i pokazao istetovirano slovo “U” na prsima. Nakon što je upozoren od strane redara, pozvana je i policija koja je mladića privela u policijsku postaju gdje je ustanovljeno da je “isticao ustaški simbol, a budući da je simbol istetoviran na njegovom tijelu, službenici PU Istarske nisu mu ga mogli oduzeti”

“POLICIJA je drugog dana koncerta Marka Perkovića Thompsona u Pazinu uhitila 21-godišnjeg M. A. iz Pule, zbog toga što je u dvorani uzvikivao ‘Za dom spremni’, a i dizao je ruku u zrak uz ustaški pozdrav”, potvrdio je danas načelnik Odjela javnog reda PU Istarske Dalibor Gregov pred novinarima govoreći o sigurnosti za vrijeme Thompsonovih koncerata.

Završio na psihijatriji?

Naime, pojasnio je kako je mladić bio pod evidentnim utjecajem alkohola, a s obzirom na to da je često mijenjao raspoloženja upućen je na psihijatrijski odjel pulske Opće bolnice. Dva dana nakon prvog koncerta u Pazinu, koji je obilježen uzvicima “Ubij Kajina”, policija još uvijek nije utvrdila što je točno gomila izvikivala.

“Policija je poduzimala sve mjere iz svoje nadležnosti. Obavljali su foto i video nadzor te se materijali pregledavaju. Do sada je dio materijala pregledan te je utvrđeno da su skupine i pojedinci uzvikivali parole i skandirali. Nakon obrade, policija će dati još informacija. Tijekom koncerta policija nije vidjela da je isticano ustaško znakovlje”, navodi se u izvješću policije u kojemu se još ističe kako je dosad na dva Thompsonova koncerta zabilježeno četiri manja narušavanja javnog reda i mira.

U miru

No, opća ocjena istarske policije je kako su koncerti protekli u miru, bez velikih incidenata kao i bez pirotehnike i ustaških znakovlja i simbola.

Gregovor je na kraju odgovarajući na novinarsko pitanje potvrdio kako saborski zastupnik Damir Kajin zbog prijetnji vezanih za Thompsonov koncert nije tražio policijsku zaštitu.

www.index.hr

KONFERENCIJA ZA TISAK IDS-a

Danas je u prostorijama IDS-a, s početkom u 14 sati, Damir Kajin održao konferenciju za novinare povodom događaja oko koncerta Thompsona. Svatko zazire od pokliča «ubi», to je anitcivilizacijski i antikršćanski i to se svom svetom vodicom don Puljića, koji u tri Thompsonova koncerta vidi sveto trojstvo, ne može blagosloviti, ističe Kajin. Thompsonov pokret živi na pokliču «ubi». Istra mora napraviti zid prema puzajućoj fašizaciji, kako bi mogli reći «bilo jednom u Istri i otišlo u ropotarnicu povijesti». Do kuda se može ići pokličima ubi srbina, janeza, balija..? Može se ići do posljednje točke obrane ove vlasti. Thompson je dokaz da se HDZ nije transformirao, te je na djelu samo kozmetika. HDZ je stvorio Thompsona, navodi Kajin. Naime, na koncertu je bilo pokliča, te se pita da li ih je policija čula ili ne. Ako ih je 1.000 skandiralo, pita se je li to malo, da li ih je trebalo biti više?

I ono što se dešava u Pazinu više nije test samo Hrvatske policije, već Hrvatske pravne države i Hrvatske demokracije, jer Hrvatske vrednote ne bi smjele biti međuetnička mržnja, a ni pozivi na ubijanje, ističe Kajin. Taj pokret oko Thompsona ne može bez huškanja i mržnje i zato ih se moralo «pustiti», tj. dovesti preko HDZ-a i dijela crkve, u Istru, gdje su ponovili već poznate parole i ubacili neke nove. No, tko ih je pustio, policija, državno odvjetništvo, institucije? Taj pokret živi na tim parolama, i živi od njih. U medijima, tekst ili slika, bi razgolitio taj pokret, no oni su izbjegli novinare, ne zbog lažnog izvješćivanja, već da se ne vidi na što liče ti koncerti, navodi Kajin.

U šest mjeseci su uspjeli preodjenuti publiku da skinu U sa kapa, ali ih nisu uspjeli preodgojiti da prestanu mrziti i ustašovati, odnosno da prestanu mrziti neistomišljenike, jer ono što se taložilo 18 godina, ne može se očistiti u šest mjeseci. No, treba govoriti, jer govor ih slabi.

Podsjetimo se riječi Willya Brandtha: Kad su nacisti došli po komuniste – šutio sam, po židove – šutio sam, no kada su došli po mene, više nije bilo nikoga da progovori.

Posjetom Rocea crkve u Štinjanu, kod don Vinka Puljića, poručuju da je crkva uz Thompsona, te su kupili i dobar dio karata. Crkva 20., 30., 40. godina nije bila uz takve kakvi prate Thompsona, jer da su slušali takve, danas bi sudac dozvolu za Arenu tražio od Berlusconia, a ne od Cezara, kaže Kajin. Poruke iz Štinjana smetaju mnoge vjernike iz Istre, crkva mora biti iznad te politike, pogotovo mržnje. Ona bi trebala biti ta koja će se uzdignuti iznad, a ne blagosloviti propagatore mržnje. Što bi bilo da u Njemačkoj netko skandira ubi, ubi židova? Odmah bi se našao u zatvoru!

Ono što je opasno jest da se Hrvatska urušava u gospodarsko socijalni ambis i HDZ-ova Vlada preko Thompsona i desničarenja pokušava pružiti zadnji otpor prije nego je narod promijeni, ističe Kajin. Ova Vlada nema što za ponuditi, osim Thompsona i zatezanja odnosa sa susjedima. Pokazalo se da je Istra nešto drugo, ali da Istrijanizacija Hrvatske još neće proći. Danas je lakše pregaziti Istru, nego Istrijanizirati Hrvatsku. Kajin poručuje da Thompson možda ima Hrvatsku, ali nema Istru. A nakon Istre, imati će i manje Hrvatske. To je početak Istrijanizacije Hrvatske.

Na kraju konferencije je istaknuo kako Kajina treba čuvati od policijskih namještaljki, a ne od sirotinje koja skandira «Ubi, ubi Kajina» i koja ne zna da je živa i kojoj je dovoljno da netko kupi kartu za Thompsonov koncert. (E.O.)

Komentar od sinac poslan je 22/12/08 u 15:39h

Dobar izbor citata. Ipak, parafrazirajmo ga na tvoje ponašanje u obnašanju vlasti-šutio si kad se budzašto prodavala Dragonera i Barbariga(dapače aktivno si sudjelovao u sramotnoj “udaji” za male pare)- šutio si (i šutiš) kad ste ti tvoji dovodili u Istru trovače iz RCW- šutiš danas kad si i ti donio Zakon o golfu-dakle- šutiš uvijek kad se “krčmi” Istra i njeni potencijali. Pa da se vratimo na W.Brandta-što će tebi ostati za daljnju prodaju u Istri. A mene zanima gdje će živjeti naša djeca i mi, pa bili Balije, Vlaji, Istrijani…(tvoja terminologija da bi jeftino poentirao i mahao crvenom krpom pred Bošnjacima, Dalmatincima…..) KAD TI I TVOJI RASPRODATE I OVO ŠTO JOŠ IMAMO.. Prije 20-ak godina sličnom metodologijom su se služili u Kninu, pa vidiš gdje nas je odveo, tada izabrani poklič,”zaštitimo Srbe u Krajini”. Da si bio pametan mogao si se sjetiti stare maksime: “Historia est magistra vitae”.Zato molimo te ne brani nas više od MPT.Rezultat tvoje obrane su bombe, tučnjave, mržnja koja se lije po portalima. I konačno ne dolijevaj bez potrebe(osim ako je osobno imaš) ulje na vatru. Lijepo sačekaj 5.01.2009., idi u Sabor i uzmi svojih (ne)zasluženih 20-30.000 kn. I ne pokušavajte nas uvjeriti da je IDS u sukobu s HDZ. Pa svima je jasno da ste “u dilu” i IDS i HDZ i ovaj bezlični SDP kojem ste naložili da se “kao buni” protiv HDZ zbog donošenja Zakona o golfu, jer ste ga upravo vi u IDS patentirali i plasirali onom “turisti od ministra”. Mir, pamet, zdravlje i sreća svim ljudima dobre volje ma tko bili, gdje bili, odakle došli i gdje pošli.

http://regionalexpress.hr/site/more/kajin-istra-mora-napraviti-zid-prema-puzajuoj-faizaciji/

www.regionalexpress.hr

VJEROVALI ILI NE
Thompsonov obožavatelj zbog ustaškog znaka kažnjen u dinarima, a budući da je simbol istetoviran na njegovom tijelu, službenici PU Istarske nisu mu ga mogli oduzeti

Jučer je u Pazinu održan posljednji u nizu koncerata Marka Perkovića Thompsona, na kojemu se okupilo nešto manje publike nego na prijašnjim koncertima, njih oko 1.200, a policija je tim povodom iznjela službeno izvješće. Zabilježen je jedan prekršaj od strane F.K. (32), s područja Pazina. Tridesetdvogodišnjak iz okolice Pazina nije mogao izdržati pa je pred kraj koncerta skinuo majicu i pokazao istetovirano slovi “U” na prsima. Nakon što je upozoren od strane redara, pozvana je i policija koja je mladića privela u policijsku postaju gdje je ustanovljeno da je “isticao ustaški simbol, a budući da je simbol istetoviran na njegovom tijelu, službenici PU Istarske nisu mu ga mogli oduzeti” na prsima F.K. slijedi mu prekršajna prijava iz čl. 5 iz Zakona o javnom redu i miru. Kazna koju će dobiti je zakonska i novčana, no izražena u dinarima, jer je na snazi još uvijek stari zakon. Novčana kazna će biti preračunata iz dinara u kune. Drugih događaja nije bilo.

www.regionalexpress.hr

87 komentara na “Uhićen mladić koji je na Thompsonovom koncertu vikao “Za dom spremni”; Kajin: Danas je lakše pregaziti Istru, nego Istrijanizirati Hrvatsku”

 1. Zbalj napisao:

  Index naravno! Uvijek znaju jednu više od drugih!

  Koja glupost da je koncert obilježen uzvicima “Ubij Kajina”…koncert je obilježen vrhunskom atmosferom, odličnom svirkom. Skandiralo se Kajine pederu (Iskorak bi trebao tužiti publiku jer su ih vrijeđali time), Ovo je Hrvatska, U Arenu…a ubi Kajina je počelo pjevati jedno manje društvo, da bi odmah odustali kad ih nitko nije pratio…

  Fenomenalan koncert!

  1. vremeplov napisao:

   “Ovo je Hrvatska”
   Budalo ovo je boćarija.

   1. maciavelli napisao:

    Ja ali poli takovih “pjesnika” nakon pjesama igraju se boće sa ljudskim glavama

  2. malipepi napisao:

   Jadni Tompson ,Još malo pa će počet pevat erotične pesme ,umesto gange “Oj Dylane zalepit ću ti 100 eura na gitaru ,ako zapevaš Jasenovac i Gradišku staru ” u klasičnom desetercu kao na radio RI (ko nije čuo magarac je bio i ostao) pjevat će o tratinčicama i proleću,zalasku sunca i slične domoljubne pesme.Pustimo zajebanciju sa strane ,toplo se nadam da je to njegova Pirova pobjeda,kad je dobio 3 koncerta i izgubio sve ostalo što ga čini ikonom U-gangarocka.Jer uz sav marketing i kampanju (besplatnu i plaćenu ,medijski spozoriranu ,interesno podupiranu+ podjeljene ulaznice) skupit u Boćalištu u tri dana sve u svemu 3-5000 tisuća napaljenih posjetilaca je za takav format nacionalnog minstrela fijasko vrijedan pamćenja.

 2. Opatija napisao:

  Potvrđujem, bilo je odlično, bio sam u nedjelju.
  Nikakvih incidenata nije bilo, samo dobra zabava.
  Bravo za Thompsona, jednog od naših najkvalitetnijih glazbenika koji izdržava sve napade zlobnika!

  1. glazbenik napisao:

   a po kojin je to kriterijima thompson jedan od naših najkvalitetnijih glazbenika, molim te???
   moremo raspravljat dal se nekemu pježa ili ne, al kad se predika o kvaliteti pjevača nema subjektivnog… daj, budimo objektivni…
   ima pjevača u hrvatskoj koji su svjetlosnim godinama kvalitetniji od MPT…
   samo šta nažalost malo ljudi za njih zna…

   1. bolji_glazbenik napisao:

    ceca i seka su kvalitetnije:)

  2. pioxll napisao:

   E da Tompson pjeva i i širi “mir i dobro”na H +U način .I konc-ert je proša kao čajanka u dječjem vrtiću zahvaljujući policiji na svakih 100m2 koja ga je štitila kao i njegovo revanje.Teško je raspravljat o ukusima što je za nekoga govno za druge je afrodizijak,ja si nikako ne uzimam za pravo da nikome ne propisujem koju će si dozu i vrstu stimulansa dat ali u svojoj blizini ne želim nikog kome je uzvik “ubij ,srbina,kajina,ni bilo koji UBIJ BILO KOGA,način zabave i užitka, a onog ko takve okuplja i daje im DUHOVNE poticaje i ne ograđuje se od njih već na tome zarađuje držim za zadnje DUHOVNO smeće i ne razlikujem ga od od onih koji ga plaćaju,podržavaju ili u tome UUUUUživajU.Jebi ga takav sam.

 3. puff napisao:

  je neki pročita kolumnu Bojana Žižovića u današnjen glasu istre. Jako lipo sročeno. To je inače onarubrika Đir po Đir ča uža biti u mozaiku

 4. crvengrad napisao:

  Na javno.hr za oko mi je zapeo dio informacije o incidentima na koncertu.U sred članka nešto se visoko žuti a nije mjesec a ni žuta štampa, već je lik i djelo Bishopa Johna! Hehehe.Znam da su mu osjećaji bili podvojeni ali je iz informacije vidljivo da su na koncertu bili prisutni obojica ,i Dr. Jekyll i Mr. Hyde.
  A evo o informacije:
  “Zbog remećenja javnog reda i mira u subotu je priveden 40-godišnji I.Š. iz Pazina koji je na koncertu pod utjecajem alkohola glavom u nos udario posjetitelja. ”

  Respect!

  1. free_vili napisao:

   2,47 promila….
   :-)

 5. bivas napisao:

  evo ako niš drugo sad moremo slobodno reć da smo na dnu dna pa se za pazin smiješi samo bolje vrijeme… sad zovite kega ćete, niki se sigurno neće bunit. bombe će u konobama pobirat prašinu….

 6. p napisao:

  odlazi cirkus,jeeee

 7. maciavelli napisao:

  Teško mi je ,zapravo nemoguće branit Kajina i IDS Prodali su se za sitniš,za malo vlasti i masti (dagonera,brijuni riviera,golf i šćinke) i nisu ti koji mogu u ime prava i pravice govorit u moje ime makar koristili iste izraze i pojmove.Jedino ih mogu pokušat razumit ,ne i opravdat ,da se iz one HDZ septičke jame koja je postavila pravila (pretvorba i privatizacija)nisu nikako mogli izvuć namirisani, niti su mogli, a pitanje je dali su htjeli ili imali hrabrosti i osjećaj časti i poštenja,izać iz crkveno-nacionalne propagande 90-tih.Sad je na dijelu tzv. naknadna pamet i pokušaj izvlačenja iz govana,možda i neka pokora i kajanje zbog grijeha nečinjenja,ali još uvijek prevladava interes(honney ,money).A jadni ,brižni Tompson ,mala lutkica od papira koja skuplja mrvice i igra nečiju igru,kost koja je bačena da se budale kolju dok drugi trguju mesom na veliko(ljudskim da ne bude zabune)zbraja škude sa partnerima,svi vi ostali ste na gubitku i pameti i ljudskosti a ča se mene tiče i zaslužili ste.Adio pamet,bog i Hrvati.

 8. mile_kitic napisao:

  Ovaj što je vikao Za Dom spremni je iz Pule? Kako iz Pule, zar nisu svi na koncertima bili uvezeni iz raznih ustašija, a slobodarska Istra je okrenula leđa Thompsonu? Što je sad to? Puležan Za Dom spreman, ili još jedan antifašista kao i Vili Bon? Tko zna tog momčića? Uostalom, to sad više i nije važno, zar ne? Trenutno je važeća istina da je koncert bio ustaški, isto kao što je u prvim danima nakon bombe Vilija Bona bilo važeće da je bombu bacio thompsonovac.

 9. mile_kitic napisao:

  Uostalom, zar je povik Ubij Kajina ustaštvo? Meni to više sliči na mržnju prema alkoholizmu. Naravno da je svaka mržnja loša i štetna, ali povijest je drukčije upamtila one koji su se zalagali za prohibiciju od onih koji su se zalagali za ustaštvo.

  1. Rovinjez napisao:

   samo je jedna stvar bitna, a to je da na koncertu nije bilo ustašovanja, nije bilo ustaških simbola, nije bilo razbijenih glava, izloga, pošaranih fasada…nije se skandiralo ubij srbina, ubij janeza ili ubij kajina.
   Skandiralo se kajine pederu, ali mislim da je to bila uvreda gay populaciji!
   A ovi razni portali i kvazi novinari šta lažima pokušavaju oblatiti Thompsona i njegovu publiku, koja je dokazala da ga se može (i mora) na dostojanstven način podržavati.
   Možda Thompson nije njakvalitetniji glazbenik (vokal), ali ima odlične pjesme, odličan bend, odličan nastup…i jedan je od rijetkih, ako ne i jedini, koji može napuniti stadione i dvorane u Hrvatskoj!

   Vidimo se dogodine u areni!

   1. luna napisao:

    O, da ! Svaki čoban napuni torove ovcama, a tko je gospodar?
    Kako ti se sviđa jednadžba:
    MPT+don Puljić=Nives+don Kaćunko=Dunja Ujević+Z.Sudac….? Ovdje nema nepoznanica, sve je jasno: i gospodar(i) i čobani i tornjaci i ovce (bijele) , a ima i mnogo crnih ,ali one zajedno s većinom koza ne žele u tor!

    1. sveto_ime_ante napisao:

     Cara mia luna,mislim da je jedino bitno sad reć ki broji šolde i dobitke.Ja mislim da je MPT+U + HBK u malom financijskom minusu .cijela ta priča o pohodu na crvenu Istru je koštala više nego ča su dobili.Tompson bez incidenta ne vredi ni pol pašarete ,oni koji kao uživaju u svirci nisu im važni,trebaju im borbeni U-ltra Hrvati a ta je priča već izlizana tu i tamo još ih ima i dižu dreku,ma sve je to svedeno na boćarski dom i VIKEND HRVATONANJE,koliko god se Tompson,lokalni Roce i kaptolski Puljić trudili tome dat veći značaj.Bilo mi je smiješno proć kroz Pazin te tri večeri,nakon poziva da se zbog velikih gužvi i problema parkinga dođe ranije.Ni gužvi ni mase ljudi moga si parkirat di te je bilo volja i da ni bilo policije po gradu nebi se ni znalo da nam je doša MESIJA .

   2. toshiba napisao:

    a sta je mrzit pedere kao puno bolje ili opravdano? za razliku od srba, cigana, muslica i ostalih? meni se vise cini da je to kretenizam nulte kategorije! tompsonovi nastupi NIKAD nisu samo koncerti – to su uvijk politicka dogadjanja! i uvijek se s njegovih koncerata odasilje poruka mrznje. ocito nije bitno koga se mrzi, nego je vazno da se MRZI nekog. s takvih skupova ne moze proizac nis inteligentno ni dobro.cak i da ustaskih simbola stvarno i nije bilo, bitnija je cinjenica da se veliki vodja nikad od njih ni nije ogradio. ali tako i treba onima koji ga slijede – neka ga prate do krajnjih granica ljudske gluposti u kojoj ce se, nadam se, na kraju i utopit!

    1. Rovinjez napisao:

     http://www.youtube.com/watch?v=LvEf61Cw69E

     Pogledaj i poslušaj da li se ogradio od fašizma…
     Da si bio na koncertu, čuo bi da nije bilo politiziranja…već se Thompson svojim obožavateljima (i onima koji to nisu, a došli su ga poslušati) obratio pjesmama. Jedino je spominjao da je pravda pobijedila, stao je i u obranu Kajina rekavši da neki nisu niti vrijedni spomena…A ti mi dokaži, objasni koje su to poruke mržnje koje odašilje Thompson!
     Da, pedere (homoseksualce, sorry) je publika uvrijedila jer su Kajina svrstali među njih…mislim da bi Iskorak trebao prijaviti publiku jer svrstavanje smrada Kajina u gay populaciju (ili bilo gdje drugdje) je veeeelika uvreda za njih. Oprostite gayevi što sam i ja to izvikivao!

     1. p napisao:

      rovinjez, zna se da je thompson ustaša i da se ne smatra fašiston(mada je to malo smiješno)..ajde reci di se je ogradi od ustaštva? pa i sam je reka da je ponosni ustaša

     2. Rovinjez napisao:

      Pod fašizam spada i ustaštvo! Jer Hrvatska je nastala na temeljuma antifašizma, a ne antiustaštva! Ako se ogradio od fašizma, samim time se ogradio i od ustaštva. Ili ipak nije tako?
      Di je on to rekao da je ponosni ustaša??????? Na indexu, regional expressu ili u jutarnjem??? :-)
      Ja to na nijednom njegovom koncertu nisam čuo, niti on propagira ustaštvo! Nema nijednu pjesmu koja veliča ustaštvo, koja poziva na linč nekog naroda, koja slavi NDH…ili ćeš mi dokazati da ima???
      Glupo je da ga se zbog toga pribija na križ, jer iako je napravio vrhunski koncert (kao uostalom svugdje u zadnjih par godina), bez ijednog ozbiljnijeg incidenta, vi ga ne prestajete napadati, vrijeđati njegovu publiku…
      I da vas podsjetim da je isti taj pjevač (Thompson), nastupio u Puli 2002. godine, ali nije bilo ni blizu toliko protivljenja, mržnje…možda jer nisu bili izbori blizu??!!

     3. p napisao:

      e ali thompson se ne smatra fašiston ali smatra se ustašon. glupo je ali ča ćeš. u emisiji od željke ogreste je reka da je ponosni ustaša, i da ima slike od pavelića doma i još svakakve pizdarije.

   3. Peric napisao:

    A ovi razni portali i kvazi novinari šta lažima pokušavaju oblatiti Thompsona i njegovu publiku, koja je dokazala da ga se može (i mora) na dostojanstven način podržavati.

    Ovdje si istinu rekao…jer očito čak ni thompsonovi igrači(zna se na koje mislim) nisu takve budale da pred 50 policajaca rade skandal ili pokazuju bilokakvu ustašku ikonografiju. Naravno da su i sami svjesni da im slijede prekršajne prijave, čak i pritvori, ako nešto zaj***.
    Isti kurac k’o u cirkusu, samo što je ovdje Thompson glavna točka, posjetitelji(oni ekstremni) su životinje, a policajci su krotitelji.

  2. brain_washing_machine napisao:

   Brzo na hitni pregled mozga i poslušaj lječnika ,drži se terapije .Možda ali veliko možda ti i pomogne da kad opet pokušaš zbrojit 2+2 dobiješ točan rezultat.

 10. ivan napisao:

  slažem se rovinjež… i ako ste malo čitali izvještaje o koncertima na hrvatskim portalima, dnevnik.hr, večernji, index, net, ma zapravo na većini portala spominjalo se samo kako je publika vikala ubi kajina, kajin pederu i tako dalje… bio sam na koncertu u subotu i istina je da su to vikali ali sigurno ne svi i to nije obilježilo koncert, nije to bila atmosfera koncerta… Atmosfera je bila super inače i u prvom planu bila je zabava a ne nekava mržnja… ja nisam novinar ali svatko vidi da ti izvještaji nisu izvještaji o koncertu, nigdje nije pisalo npr o tome koje pjesme je pjevao, nakon koje pjesme je bila najveća euforija u publici, o kvaliteti njegovog benda i tako dalje…

  i BTW thompson nije podržavao publiku kad je vikala ono o kajinu… nije bio baš oduševljen i rekao je samo da neki ljudi nisu vrijedni ni spomena, i da on sve govori preko svojih pjesama. A novinari ko novinari, samo čekaju skandal, kad će netko vikat kajin pederu i ubij kajina i onda to obavezno stave u naslov…

  I još samo nešto, zašto ste toliki protiv thomsona? Što vam on toliko smeta? Napadate ga kao da se bojite nečeg… ako ga ne volite nemojte ga slušat i gotovo… I svi znaju da je svaka reklama dobra reklama i što više i žešće govorite protiv njega, više ljudi će ga voliti i slušati.

 11. Rovinjez napisao:

  Baš tako Ivane…koncert nije obilježilo nikakvo skandiranje, već odlična atmosfera i odlična svirka…
  Portali su pisali o ubij janeza, ubij srbina…ali to stvarno nisam čuo, a došli smo uru i po prije koncerta. Ubij kajina je jednom (čuli smo samo u jednom jedinom trenutku) počela vikati manja skupina ljudi, ali su odmah stali jer im se nitko u dvorani nije pridružio. I točno tako, Thompson je tada rekao da neki nisu vrijedni spomena.
  Žalosno je da ti novinari lažima pokušavaju od vrhunskog koncerta napraviti svinjariju…
  Ima Thompson i stih o tome: “…u eteru lažu, obmanjuju ljude…”.

 12. admin napisao:

  VJEROVALI ILI NE
  Thompsonov obožavatelj zbog ustaškog znaka kažnjen u dinarima, a budući da je simbol istetoviran na njegovom tijelu, službenici PU Istarske nisu mu ga mogli oduzeti


  Jučer je u Pazinu održan posljednji u nizu koncerata Marka Perkovića Thompsona, na kojemu se okupilo nešto manje publike nego na prijašnjim koncertima, njih oko 1.200, a policija je tim povodom iznjela službeno izvješće. Zabilježen je jedan prekršaj od strane F.K. (32), s područja Pazina. Tridesetdvogodišnjak iz okolice Pazina nije mogao izdržati pa je pred kraj koncerta skinuo majicu i pokazao istetovirano slovi “U” na prsima. Nakon što je upozoren od strane redara, pozvana je i policija koja je mladića privela u policijsku postaju gdje je ustanovljeno da je “isticao ustaški simbol, a budući da je simbol istetoviran na njegovom tijelu, službenici PU Istarske nisu mu ga mogli oduzeti” na prsima F.K. slijedi mu prekršajna prijava iz čl. 5 iz Zakona o javnom redu i miru. Kazna koju će dobiti je zakonska i novčana, no izražena u dinarima, jer je na snazi još uvijek stari zakon. Novčana kazna će biti preračunata iz dinara u kune. Drugih događaja nije bilo.

  http://regionalexpress.hr/site/more/thompsonov-oboavatelj-zbog-ustakog-znaka-kanjen-u-dinarima/

 13. Rovinjez napisao:

  I još nešto…
  “…opća ocjena istarske policije je kako su koncerti protekli u miru, bez velikih incidenata kao i bez pirotehnike i ustaških znakovlja i simbola.”
  Zar nije ovo moga biti naslov???
  A vidi se da je Kajin toliko štupido, da toliko sere kroz ta usta, da smrdi gore od Rockwoola. Samo politizira, nema tu veze Thompson ni ustaše…samo da sere po HDZ-u. Btw, Thompson nije član HDZ-a, nego je od samih početaka bio član HSP-a. Ali mora (ko)Kajin baljezgati štupidece.

  1. sveto_ime_ante napisao:

   Ča onog HSP od Đapića koji je do prekjučer ima sliku Pavelića u službenim prostorijama stranke ,dok to ni postalo malo škakljivo.

 14. bivas napisao:

  ajde šu svi vi vijerni fanovi nažicajte teg brižneg thompsonića da konačno prizna da je ustaša…. jer sad stvarno brižan izgleda ko neki papak. stvarno mi vas je žal ča ga morate tu branit po forumima bez argumenti. kad prizna bar ćete imat vođu, pa se nećete morat tu sramotit pred ljudima. on će vas s mačen zaštiit od zlih ljudi koji su odavno zaboravili rat i ne ponose se s njin. daj rovinjež hiti mi link di se je ogradi od ustaštva molin te…. ča još ne kapiš da to ča se je ogradi od fašizma ne znači niš?! pa to more svaka budala reć. neka reče da ni ustaša, da ustaše ne podržava i da nema niš protiv srba, pa da vidimo kako će to prihvatit njegovi fanovi “koje on nikad ni vidi sa ustaškin znakovljen na koncertima”. sad se tu štimate jer ni bilo ustaških znakova u pazinu pa ste kao dokazali svoje teorije. pa normalno da neće delat sranja fanovi kad bi s tin sad dokazali sve ča se je o temu govorilo… ko ča je perić gore napisa. nemojte bit glupi, slušajte thompsona ako van je gušt, ali nemojte ga branit s tako glupin spikama…. sad tu napadate novinare i kajina, pa ki njih sluša? novinari i političari… pokušavaju od vrhunskog koncerta napravit svinjariju… pa ča ti je tu čudno? zaš se uopće zamaraš s tin? zaš to spominješ uopće? već kad tu pišeš (rovinjež) probaj ljudima odgovorit na ono ča te pitaju. ljudi koje ja znan mrze thompsona zato jer na njegove koncerte dolaze ustaše, a on i podržava i brani… pa mi reči di se je ogradi od ustaštva?

  1. Rovinjez napisao:

   Ma nema se on šta ograđivati od ničega…on pjeva svoje pjesme koje s ustaštvom nemaju veze. Ili to još vama nije jasno???
   Da li si bija na koncertu da možeš o njemu objektivno suditi. Ljudi su bili s dicom, a kad su čitali drugi dan novine, ispada da su ta dica s pištolami došla.
   Koje su to ustaše na njegovim koncertima? Pokaži mi ih, prijavi ih policiji. Ja osobno sam protiv ustaša, fašista, komunista…ali neću zato izbjegavati no Thompsonove koncerte, ni nogometne utakmice, niti ću pokušati zabraniti nastupe raznih narodnjaka po Istri…tko voli nek izvoli.
   NI Kajin i ostali političari u istri se nisu ogradili od fašista Mazzarolija, od pukovnika Božovića (koji je bombardira Vrsar), od Heidera, od Lepe Brene (koje je pardirala u četničkoj odori)…

   “ča još ne kapiš da to ča se je ogradi od fašizma ne znači niš?! pa to more svaka budala reć.” hahaha, pa da kaže da nije ustaša opet biš reka da to more svaka budala reć.

   I ako ima protiv Srba, neka ima…to je njegova osobna stvar, ali o tome ne pjeva, ne iznosi u javnost, ne širi mržnju…i to je jedino bitno. Ako ti se ne sviđaju njegovi stavovi (koje smatraš da su njegovi), pljuni mu u lice, ali nemoj njega i publiku nazivati ustašama, jer to se na koncertima i u javnosti ne pokazuje!

   1. free_vili napisao:

    Ma ti si telac….

   2. bivas napisao:

    opet skrećeš s teme. ja ti ne govorin da ti ne greš na koncert nego da mi ne sereš da na koncertu nema brdo ustaša kad i sam znaš da ih ima i da nose ustaško znakovlje. i ne spominji mi opet političare jer me za njih boli kurac i ne slažen se s njima, a i ako da neću ih podržat jer oni govore ča in paše u trenutku kad in paše.
    ako mi pokušavaš reć da na thompsonoven koncertu nema ustaša onda smo finili….

    http://www.index.hr/images2/Thompson209375-HP-V.jpg

    http://www.lupiga.com/vijesti/slike/20070618012824thompson_maksimir_maksimirski_stadion_marko_perkovic_koncert_treba.jpg

    http://www.zadarskilist.hr/media/THOMPSON_6.jpg

    http://www.metro-portal.hr/img/repository/2008/06/web_image/thompson2-300508.jpg

    1. Rovinjez napisao:

     Ča to je tebi masa ljudi? Na maksimiru među 40000 ljudi ti si izvuka 2-3 slike???? Wow.
     Da, ja TVRDIM da na njegove koncertie ne dolaze ustaše, barem je velika većina takva da su domoljubi, da im se sviđaju pjesme prema domovini…
     Ustaša, tj. onih koji se furaju na njih a ne znaju tko su ni šta su, je jako mali broj, zanemariv. U svakom grmu ima kukolja.

     1. bivas napisao:

      ne to ni masa, to su samo primjeri.
      http://images.askmen.com/men/celeb_profiles_sports_60/62_felipe_massa.jpg
      to je masa…
      probat ću ti objasnit ali znan da neću uspjet:
      da san ja poznati glazbenik i da me svi već godinama napadaju zbog uvijek iste “šačice” ljudi sa kojima ja neman nikakve veze i sa kojima se ne slažen, vjerojatno bin popizdi i ogradi se od njih… kužiš?

     2. Rovinjez napisao:

      Ne, to na slici nije masa nago Massa.
      Ja te pitam da li su ti pojedinci masa ljudi??? Neka, ti i ostali ala Kajin, pokažu i prijave te ustaše! Ja ustaša nisam, kao ni nitko iz mojeg društva, pa smo bili i opet ćemo ići na koncerte MPT. I dogodine u arenu!
      Lipo ti je napisa Damir doli ča se tiče provokatora i slikanja…

    2. tomcub napisao:

     Nemam ništa pametno za reći o toj sto puta prežvakanoj temi pa ću izvući što je Boris Dežulović (suosnivač Feral Tribunea, pisac, kolumnist,…) rekao na tu temu kod Stankovića u Nedjeljom u 2,

     “Nisu 50 tisuća ljudi koji idu na Thompsonov koncert ustaše, ali smatram da bi se Thompson trebao izjasniti što se tiče toga. U Hrvatskoj je previše ustaških pičkica koje čvrsto drže do svojih stavova sve dok za njih ne treba riskirati – objašnjava Dežulović dodavši kako uz ustaških ima i partizanskih te komunističkih pičkica. “Svi se”, kaže, “boje riskirati”.

     http://www.jutarnji.hr/vijesti/clanak/art-2008,12,21,,145942.jl

   3. sveto_ime_ante napisao:

    Pogledaj malo na Youtube pod imenom Tompson pa se malo informiraj sa kim to tikve sadiš.

   4. sveto_ime_ante napisao:

    “ča još ne kapiš da to ča se je ogradi od fašizma ne znači niš?! pa to more svaka budala reć.” hahaha, pa da kaže da nije ustaša opet biš reka da to more svaka budala reć”
    Tompson ima veliki problem,ako izjavi da ni USTAŠA više nije zanimljiv,ni sebi ni sponzorima.A ti mi navedi di i kad je reka da sa USTAŠIJOM nema nikakve veze.USTAŠIJA je za njega busines i dobro živi od nje.Ono ča on prodaje zajedno sa veletrgovcima HRVATSTVA ja ne kupujem,ta mi roba jako smrdi još od davna.

 15. Damir_K napisao:

  Dragi moji,

  kad se nekome zabrani koncert, a istovremeno i mediji koje vode bivši doušnici komunističkih tajnih službi dan i noć traže ustaše po koncertima i provode nesmiljenu hajku skupa s domaćim pijanim političarima, naravno da će se tada kod ljudi pobuditi sumnja da stvarno nešto ne štima na tim koncertima i da su to možda zaista ustaška okupljališta.

  No, velik dio Istre sada zna pravu istinu. Svi koji su bili na koncertima u Pazinu, a bilo je oko 6000 ljudi i to gotovo isključivo Istrijana sad zna pravu istinu. I svatko može istinu ispričati svojoj obitelji i prijateljima, pa će tako bar 30 000 ljudi u Istri znati pravu istinu iz prve ruke, a ne od pijanih budaletina i novinara-udbaša. I tih 30 000 ljudi će kroz drukčije naočale gledati i lažljive i pristrane medije, i lokalne pijane političare. To je novih 30 000 ljudi s jače otvorenim očima, 30 000 manje ovaca. Poznata reakcija: netko bude na koncertu, niti vidi niti čuje ustaše niti bilo kakve prijetnje, uživa u koncertu, onda dođe doma, kupi novine i tamo čita o ustaškom derneku. Ljudi nisu budale i neće vječno pušiti takve novinarske laži. Thompsona je na ovoj turneji u Hrvatskoj gledalo oko 800 000 ljudi, i svi oni znaju da određeni mediji lažu, a to su gotovo isključivo mediji čiji su urednici i novinari doušnici komunističkih tajnih službi koji su navikli pisati po direktivi i čija je reakcija poznata. I nakon što im je uskraćena akreditacija oni su sve „znali“ o ustašama, što znači da im je unaprijed zadana urednička politika laganja, blaćenja i pljuvanja.

  Svatko je od posjetitelja tih koncerata pravu istinu ispričao svojim prijateljima i obitelji, tako da se u velikom dijelu Hrvatske više ni ne može lagati, odnosno nema se kome lagati. Istra je do sada bila izuzetak, jer nije bilo koncerata, ali sad je i tome došao kraj. Niti su koncerti politički obilježeni, niti je to parada ustaštva, niti se radi o ustaškom divljanju, nego se radi o najobičnijim rock-koncertima za hrvatske pojmove visoke kakvoće s iznimno dobrom produkcijom, a da su glavni motivi Thompsonovih koncerata domoljublje, vjera u Boga, nacionalno zajedništvo, Domovinski rat, branitelji, mir i ljubav.

  A tih motiva se doušnici komunističkih tajnih službi skupa s pijanim budaletima toliko boje.

  1. bivas napisao:

   bilo bi lipo kad bi to bila istina. ne moreš zbog jedneg “normalneg” koncerta reć da su svi bili. sad je bilo masu murije i jednostavno su se debili koliko-toliko suzdržavali da ne bi dali za pravo onima koji su se bunili thompsonoven koncu. pa imaš po netu slike s njegovih koncerta di je masa ljudi s ustaškin znakovljen.
   njemu je motiv domovinski rat, ča je meni sranje, jer tako samo nabrijava dicu da mrze srbe… pa vidiš ki na njegovin koncertima dolazi sa U na čelu, većinon su to dica od 15 lit najviše… njima je kul vikat ubij srbina a ne kape ni da su živi… zato ljudi očekuju on njega da se od tih budala ogradi, ali svi znamo da neće jer je vjerojatno isti ko i oni. zapravo huji je od njih jer je papak koji neće poć ni na jednu stranu.
   da si antifašist i na koncert ti dolaze fašisti, biš in objasni neke stvari ili bi te boli kurac? dok plaćaju upad su mi zakon… takav je on.
   ovo za novinare neman ča reć jer me još čudi kako neki od njih uopće očekuje da napišu nešto normalno, pa vidiš da su 99% njih zadnja govna…. neka pišu…

  2. gost napisao:

   puno toga je ispričano prijateljima i rodbini, a toliko je to dobro ispričano da je cijeli ustaški pokret zapravo herojski, a neki još i dan danas zarađuju na takvom razmišljanju

  3. sveto_ime_ante napisao:

   Ma stari moj ti si klasični paranoik ,oko tebe sve vrvi od udbaša ,komunista, tajnih službi a nigdje ustaša ni za lijek,sve sami neki domoljubi,mir i ljubav kao U Jasenovcu “Kad su naši stari smjeli što su su htjeli”(zvuči poznato zar ne).Ne more Tompson u jednoj naštrebanoj rečenici izbrisat sranja koja je propovijedao.Ti malo prebrzo zbrajaš i množiš i igraš se brojkama kao argumentima ,Osjećaš se sigurno u masi(stadu) 30 000—800 000 svi ko jedan, još ih samo postroji u četveroredove i marširajte u slavu boga i nacije.

   1. Damir_K napisao:

    Ja paranoik? Idemo vidjeti što si sve uspio nadrobiti u svoj upis od pet redova: U, ustaše, Jasenovac, masa, stado, četverored, Bog, nacija..i sve to na temu o par malenih koncerata? Pa tebi je zbog ovih koncerata toliko grozno da mi te je jednostavno žao, tebi je ovo kao smak svijeta. Vjerujem da bi ti radije ručao s Luburićem nego dopustio Thompsonov koncert s hrvatskom domoljubnom tematikom. Sad, od kuda toliki strah kod tebe? Ni zadnji Srbin iz “krajine” koji je morao/htio bježati traktorom danas nema u sebi toliko gnjeva i straha koliko ga imaš ti. Takav strah može imati samo jedan uzrok: osjećaj gubljenja tla pod nogama.

    1. brain_washing_machine napisao:

     Već je neki napisa da ča je za nekega govno za druge je poslastica,ili čega se pametan stidi budala se time ponosi.Pitam se dali si i ti u zboru pjeva “Kad su naši stari smjeli što su su htjeli”.Ča je i tebi nono dimnjačar pusti košulju u ormaru.Možda i ti na raskršćima skrećeš samo desno i vrtiš se u krug.Ča vidiš kad se pogledaš u ogledalo sebe ili 6 000/30 000/800 000 umnoženi lik.Kako moreš uopće disat sa tolikim udbašima,pijanim komunjarama,plaćenim doušnicima oko sebe.Točno si reka “par malenih koncerata” ,mislim da je to razlog tvoje panike.Brižan Tompsonić kad mora skinut sa sebe kostim,predelat scenografiju ča ostaje od njega ,pičkica.vikend prodavač domoljublja posle druženja sa sponzorima na maši.Sve tamo neki u-ltra domoljubi punih džepova .Ja od toga imam samo osjećaj gađenja.

     1. Damir_K napisao:

      Znaš kako se kaže: zrno po zrno pogača, koncert po koncert istina. Da je sve to bilo bezopasno po vas, pa ne bi angažirali sve udbaško, komunističko i jugoslavensko što može hodati i pisati i punih 5 mjeseci provoditi nesmiljenu hajku protiv Thompsona. 5 mjeseci divljate, režite, lažete, podmećete, prijetite, bahatite se, pozivate na noge, mašete autonomijom, na kraju bacite i bombu, a Thompson dođe, održi dostojastvene i odlične koncerte, i to tri u komadu i prenese direktno svoju poruku svima koji su do sada “istine” saznavali iz medija kojima su novinari i urednici bivši suradnici udbe i kos-a. Apsolutni trijumf, a vama ostaje samo mržnja i kiseli okus poraza u ustima. Gdje si uočio moju paniku? Mislim da si me pobrkao s onim buzetskim pijancem, hehehe.

 16. Rovinjez napisao:

  Di su te slike s masom ljudi s ustaškim znakovljem??? Ja sam po novinama i portalima vidio dvoje, uvijek jedno te iste, dečka i curu. I svjestan sam da je bilo takvih simbola i više od tih 2, ali opet mala, mala manjina.
  Naravno da mu je domovinski rat motiv, tada je započeo, tada je dobio ono o čemu su Hrvati stoljećima sanjali, domovinu. tada je izgubio neke drage osobe, prijetelje, rodbinu, tada su mu selo i dom zapalili…ali opet ne tjera i ne poziva djecu da mrze Srbe…gdje si to čuo???
  Treba onda reći da se mnogi političari, pjevači i razni drugi, ograde od komunizma, jer je i to bio totalitarni režim u kojem je stradalo milijuni ljudi (ne mislim samo na Jugu).
  Thompson nije svetac, samo je čovik…ali dok na koncertima ne plače za Pavelićem, dok ne pozdravlja s uzdignutom desnicom, dok ne poziva na klanje Srba…za mene je samo domoljubni pjevač i uvijek ću ga rado slušati.

 17. Damir_K napisao:

  Bivas, jesi li ti uopće pročitao moj upis? Mani se interneta i stranica novina koje vode bivši komunistički doušnici tajnih službi. I slika koje vidiš tamo. Osobno sam se uvjerio u komunističku podvalu na jednom koncertu gdje je jedan tip cijelo vrijeme šutio, samo je povremeno podizao desnicu u zrak kako bi ga jedan drugi tip slikao, i ta je slika uskoro obišla internet. Zato je jako dobro da policija snima koncerte, jer je izuzetno opasno za komuniste da uhvate nekog njihovog. Od onda ustaških simbola gotovo da i nema. Ako ti treba istina, pitaj svoje poznanike koji su bili na koncertu. Imaš sve manje i manje ljudi kojima se može prodavati komunistička propaganda o brojnim ustašama na koncertima, jer se broj potencijalnih kupaca izmišljotina smanjuje svakim novim koncertom. Kako je bilo u Pazinu (bez i jednog obilježja), tako je na 99% njegovih koncerata. Od ostalih 1% većina nositelja ustaških obilježja su tako i tako provokatori onih koji njihove slike objavljuju. Istina je voda duboka, a ta voda je u ova tri dana zalila Pazin i dobar dio Istre, koji više nikad neće vjerovati komunističkim lažima o ustaškom orgijanju i brojnim ustaškim simbolima, kao ni medijima koje vode bivši doušnici komunistički tajnih službi. Pučki rečeno: ubijeno je pola komunizma u Istri.

  1. bivas napisao:

   ma ja to ne gledan ko neku borbu komunizma i ustaštva. nisan komunist i ne poričen stvari koje su delali i jeni i drugi, ali mi je komunistička temeljna ideja životni moto recimo… ne slažen se stobon skoro u ničemu ali jebat ga… svaki ima svoje mišljenje. ti vidiš neku veliku teoriju zavjere, ja ne.
   ovo ča san gore napisa rovinježu je po meni cijela poanta bez obzira kako ti na to gledaš. ako misliš da stvarno ima tako malo ustaša na koncertu i da ih jako malo radi sranja, svejedno biš se na thompsonoven mjestu ogradi od te neodređene količine ljudi koja ti dela tolike probleme… ja mislin da većina bi, forši griješin ali jebi ga. problem je taj ča njemu ti ljudi ne smetaju…

 18. bivas napisao:

  “Nisu 50 tisuća ljudi koji idu na Thompsonov koncert ustaše, ali smatram da bi se Thompson trebao izjasniti što se tiče toga. U Hrvatskoj je previše ustaških pičkica koje čvrsto drže do svojih stavova sve dok za njih ne treba riskirati – objašnjava Dežulović dodavši kako uz ustaških ima i partizanskih te komunističkih pičkica. “Svi se”, kaže, “boje riskirati”.
  evo rovinjež… to je ono ča ti svi pokušavaju reć cijelo vrijeme, fermaj, pročitaj par puti, razmisli dobro i onda napiši ča misliš o temu.
  ni bitno koliko ki misli da je takvih ljudi na koncertu. normalno da ti i tebi slični thompsonovi fanovi mislite da ih je jako malo, a ja i meni slični ljudi kojima se on gadi mislimo da ih je puno. bitno je to da zbog tih “koliko god” ljudi thompson ima probleme i bilo bi normalno očekivat od njega da izjasni… i to je to…

 19. Damir_K napisao:

  Svatko ima svoje pravo izjašnjavati se ili ne izjašnjavati u svezi bilo čega. Ja se recimo nikad javno ne izjašnjavam što mislim o puno stvari (recimo, što mislim o svom direktoru), isto kao što se Damir Kajin nikad javno ne izjašnjava bi li ubijao nevine Hrvate po Bleiburgu, niti se ikada ogradio od partizanštine koja je to činila. Puno je neograđenih stvari u Hrvatskoj, no bitno je jedino to da nikakvo ograđivanje nije važno da bi se mogli raditi koncerti. Danas će ga antifašisti tražiti ograđivanje od ustaštva, sutra će ga vegetarijanci tražiti da se ogradi od jedenja mesa, ljubitelji životinja da se odrekne kožnih čizmi, seljaci će ga tražiti da se odkrekne feudalizma itd.

  Svjetonazor je privatna stvar, a diskriminacija po pitanju svjetonazora je kažnjiva (zakon stupa na snagu 01.01.2009.). Vi i dalje tražite ograđivanje i izjašnjavanje, no zabrana koncerta po kriteriju nečijeg svjetonazora će biti kažnjiva.

 20. Damir_K napisao:

  Osim toga, nije li malo bezobrazno da Dežulović, lažljivac, dezerter i izbjeglica u Srbiju traži od Hrvata da se o nečemu izjasne ili od nečega ograde? A smiješno je da Dežulović, propali novinar propalih novina, za išta ima prozivati jednog uspješnog glazbenika. Ko da ja tražim od Billa Gatesa da se ogradi od Kajina. Eto, danas se i Jakovčić neizravno ogradio od pijane budaletine.

  1. broj1 napisao:

   e sad vidiš moj dragi kajin kako je naš lipi grad pazin u stvari selo pazin u kurcu a tvoj politički konpanjon naš dragi rimanić govori da grad nije banana ko mu do sada niste mogli dat otkaz onda mu morete sad dat ili neka ga sam da ali neće aš je lipo stat u fotelji i teplit guzicu a probleme u gradu pazinu nek riješava???????? možda uskok ali ni od toga nema kruha

 21. bivas napisao:

  ma glej par stvari ča si tu napisa mi je….onako…ću reć da se ne slažen pa se kapimo. ne da mi se više ćakulat s tobon jer vidin da prerazličito gledamo na to pa mi nema smisla više od toliko (hehe) rastezat tu spiku… će se ljudi koji su “slučajno” tu uletili čitat komentare opet počet jadit :)

 22. Peric napisao:

  a joo joo, ovo moram…ugl, par komentara preuzeto sa današnje vijesti na službenom Thompsonovom sajtu…meni je ovo predobro, pa da podijelim s vama, dragi ljudi… http://www.thompson.hr
  Post se zove “Svjedoci smo, Dežulović laže”, te nakon neke spike sa Thompsonom ide ovaj dio:
  Dakle, Dežulovic je obični lažac i smrad koji se kao zmija otrovnica sada krije negdje po Srbiji, a Stanković koji je već duže vrijeme opsjednut Thompsonom, svoju gorčinu i otrov bljuje iz sebe četničkom retorikom i mržnjom.
  Hvala Bogu više ljudi dolazi na Thompsonove koncerte nego što se gledaju njihove prljave emisije ili citaju smećarske novine. Prema tome “uzalud vam trud bukači”!
  To su povampireni jugonostalgičari koji su se osokolili i koriste hrvatske medije za svoje sotonske namjere.
  Dežulović je kukavica koji se skrivao u mišjoj rupi (kako kaže Thompsonova pjesma “Neka ni’ko ne dira u moj mali dio svemira”) dok su Thompson i ostali branitelji branili Hrvatsku.
  Hvala Bogu da taj smrad više ne smrdi u Hrvatskoj nego je, kako smo čuli, odselio u Beograd gdje mu je i mjesto i neka tamo ostane. Dobro bi bilo za Hrvatsku da mu se pridruže Stanković i takvi smradovi, te ostali mrzitelji domoljuba i svega Hrvatskog.

  a ovo je komentar:
  Svaka čast Marku, Mati i Frani na ovom odgovoru! Treba Stankovića, Dežulovića, Latina, Kajina i sve takve tipove poslat u beograd s jednosmjernom kartom! ;)

  Ovo je kao da čitam neki vic…ja neznam stvarno tko tom tipu piše postove na sajt, ali taj(ili više njih) čovjek je vrhunski šaljivdžija.
  Mene iskreno boli kurac dali taj Dežulović laže ili ne, jer to mi niš ne znači, ali ovaj ostatak posta mi je bomba :)

 23. boze_pomozi napisao:

  tko u ovome ne vidi mržnju prema srbima mora da je slijep!

 24. aravnic napisao:

  ma malo ste dosadni s tim thompsonon…. i jedni i drugi i treći… tomo, daj onemogući komentiranje….

  tompson je ša ća odkud je doša…. gotovo je, smirite strasti…

  1. pile napisao:

   pa reči onemu ki te riva da dojdeš tu čitat komentare da odjebe…

  2. tomcub napisao:

   utišati će se s vremenom, ne treba zatvarat, samo ovaj put paziti na govor mržnje i brisati

 25. Peric napisao:

  he will always be in our hearts…for home!

  1. aravnic napisao:

   but my heart will go on… prebolit ćete ga… kad tad… to van je ko borba s vjetrenjačama :)
   svi su se nešto bunili (anonimno naravno) a niki nema petlje nesto poduzet ako mu toliko smeta (osim bona)… mislin da ako mu se manje paznje pridaje manje bi se culo za njega i niti ne bi bilo toliko njegovih pristasa koji onda namjerno kontriraju vama koji se toliko borite protiv njih i onda kroz to provlacite neku povijest za koju uopce nemate pojam ca se događalo ko ni ja… jer niste bili ni živi..

   Zato predlazen da svi skupa odustanemo od komentiranja članaka na temu tomsona… jer nećete ni postić, samo nadolijevate ulje na vatru… dajte budite pametni, odustanite!

 26. mile_kitic napisao:

  Aravnic, a tko bi nešto trebao poduzeti?
  Pa ovih kajinovskih komunofašista tu u Istri nema više od pedeset, ne bi ni Učku uspjeli blokirati. Drže medije i ko budale divljaju po internetu i komentarima uvjeravajući one malobrojne koji nikad nisu bili na Thompsonovim koncertima da su tamo sve ustaše i koljači i da se pije srpska krv prije svakog nastupa. Dobro si rekao to za vjetrenjače. Svaki novi koncert ubije po malo komunizma, hehehe. Nikako da nauče da ne mogu vječno prodavati maglu.
  Šteta što je tako kratko trajalo, ali slijedeće godine ide turneja po istarskim gradovima, o jea!

  1. iznad_pazina napisao:

   kad se ponovo spusti gusta magla, tko će je prodavat?

 27. mprodan napisao:

  Bio na koncertu u subotu, bilo odlicno. Ubij Kajina se sigurno nije vikalo, barem ne masa, mozda je neka grupica, ali takvu nisam cuo.Jedna grupa je pocela “evo zore, evo dana”, ali nakon prva dva stiha stali, jer ih nitko nije pratio. I to je od incidenta to. Naravno, i Skofa su iznijeli van, ali to ne racunam pod incident, to je ocekivano bilo :D

 28. montypyton napisao:

  Tomcube, ti si pravi aš.
  ponudio si ljudima spektakl i arenu za borbu i svi su to prihvatili..
  na tvom portalu biju se mitske bitke…
  Svaka ti čast – nit lik jeo nit luk mirisao, a na kraju si sve to lijepo zapakirao u slobodu govora i dobio Monty Pytona…
  predlažem podjelu nagrada: pra nagrada u stvaranju showa definitivno ide Rovinjezu, a ostale napravi po svom izboru…
  a bisera ima svjetskih – sad shvaćam tvoj stav da komentari čine portal i priča sa Buićem….
  zamisli, jedan jedva završeni ugostitelj po imenu nekakve pušketine brije na nacionalizam, ekipa puši, bacaju se bombe, tvoj portal sve to bilježi, a komentari rastu i stvaraju od nečeg marginalnog – glavno. Spin –oh yes…
  Ali kad se Thompson malko skrije nestane sve te čarolije – i Pazin opet kao prvo – obično zdravo malo drvo!!!!!!

  1. Peric napisao:

   rispekt

  2. tomcub napisao:

   ;)

  3. Rovinjez napisao:

   Hvala na nagradi! Show je uspio. I to je jedino bitno. :-)
   Baš tako, Thomspon je pasa, Pazin je opet rupa i ostat će do nekog sljedećeg showa.
   Da mu se dozvolio prvi koncert u Umagu ili u Puli, već bi se bilo zaboravilo na njega. Ovako ste (smo) mu napravili ogromnu reklamu…
   Samo mi nije jasno kako nije bilo toliko napada na Thompsona i njegovu publiku 2002. kad je pjevao u Puli. Tu mi smrdi nešto…bit će da je otvorio usta jedva školovani upravni referent sa saborskom plaćom!
   Bivas – već sam ti napisao, a i Damir ti je lipo reka…ne treba se nitko o osobnim stavovima izjašnjavati, sve dok ne zagovara javnost tim stavovima! Tebi su komunistička načela životni moto, nekome su možda neka desnija načela isti taj životni moto. To su njihovi OSOBNI stavovi, ne javni! I dok ti ne truješ okolinu s komunizmom, ili Thompson s ustaštvom, boli me qrac kakav je vaš pogled na svijet! Samo znam da ima odlične pjesme (riječi), odličnu svirku i odličnu atmosferu na koncertima. I zbog toga sam na koncertima, a ne zbog ustaša, komunista, fašista, kvislinga…

   1. p napisao:

    siguran san da se s ustašama ne prepireš kao i s “komunistima”. Moga si in baren objasnit neke stvari na koncertu, već ako ti i to smeta.

    1. Rovinjez napisao:

     Ja ih nisam vidio na koncertu! Jesi ti možda?
     Inače, ne prepirem se s nikim, ali smeta me bezrazložno napadanje thompsona i trpanje cijele njegove publike u ustaški koš. Zanimljivo da se u Dalmaciji (antifašističkoj!) nikad nije prosvjedovalo protiv koncerta MPT-a, ali se prosvjedovalo protiv dolaska četnika Vučića u zadarsko zaleđe…a u Istri je obrnuto – prosvjeduje se protiv hrvatskih domoljuba, a dopušta se fašistima (Mazzaroli ili “famiglia umaghese” npr.), nacistima (npr. Heider), velikosrbima (pukovnik Božović), četnicima (Lepa Brena, Bregović, Dragana Mirković i dr.) da slobodno pjevaju, govore, laju, ruše Istru, ruku pod ruku šeću s istarskim političarima…

     1. luna napisao:

      AJDE , NEKA TI TO BUDE LABUĐI PJEV! Može?
      Pa dobi si prvu nagradu, ne moreš se stalno ponavljat, a prva nagrada je samo jedna , tema potrošena, ofucana ….

 29. p napisao:

  MPT je održa svoja 3 koncerta..po nekima uspješna po nekima neuspješna…poša je doma..pazin se je torna na staro..jedino će buića grdo ljudi gledat, a drugo će bit isto. Mene sad zanima jena stvar…na ke foru je boćalište dobilo dozvolu za koncert? Ne samo koncert MPTa nego i Coctailsa i drugih. Ako prostor ni adekvatan za koncerte, kako se je dobila dozvola do sada?

 30. MontyPyton napisao:

  Uglavnom Tomcube, kao što vidiš Rovinjez se zahvalio na nagradi – on svakako zaslužuje posebnu kolumnu, a takvog lika ne bi dobio za nikakve pare na svijetu, da uloži tako spremno (ko njemački vojnici 41.kako kaže Kostelić)…. jer na iPazinu si vrhunsku glupost – …ha ha zamisli da se Papa zahvalio montipajtonovcima jer su snimili “Life of Brian”…
  “Show je uspio. I to je jedino bitno.” – znači druže Rovinjez cijela tvoja ideologija je show?

  Glupost, kako pjevaju KUD Idijoti, je neuništiva, njen je opseg, kako kaže Einstein, šira je od svemira, pa preporučam ti Tomcube da organiziraš nagradnu igru (može i u suradnji s Buićem kojemu to očito dobro ide) i nagradiš sve one koji su pročitali sve komentare napisane od Rovinjeza, svimanaznanje, Damira K, a vjerojatno ima još likova, samo ki će to sve čitat..

  ne pada mi na pamet bilo kakva konkretna nagrada, jer ne znam da li je dobro motivirati ovakve likove da pišu…možda jedino, Antologija suvremene iPazinske gluposti…

 31. Damir_K napisao:

  Koja jadna kukavica briše moje komentare?
  Kajin?

 32. crvengrad napisao:

  Ajde,ajde i meni brišu komentare pa ne brijen na to da mi ih mpt briše.Za neke mi je i drago kad ih obrišu.

 33. Damir_K napisao:

  Mora da ih je zabolio upis o drugu Titi. Možeš im Kajina, Jakovčića, ali u Titu i Lepu Brenu nikad.

 34. bivas napisao:

  najlaglje se obesit

 35. Damir_K napisao:

  Nikako. Oni koji brišu upise tako i tako nemaju karaktera.

 36. MontyPyton napisao:

  i u zadnjem điru “velike nagrade iPazina za najveću glupost” veliku šansu za pobjedu ima samozvani Damir koji je još uvjerljiviji nego Rovinjez…ovaj se pak bori protiv nevidjivih sila, koje se povremeno pojavljuju i neočekivano rešavaju stvari…
  Zanimljivo, zanimljivo….

 37. p napisao:

  danas su 2 dobra članka u sredini glasa istre o thompsonu, crkvi i fašizmu.

  1. aravnic napisao:

   ma kega jos briga za tomsona… trenutno ima vecih problema u pazinu od tomsona

   1. shpia napisao:

    cioe’ , to bi bili?

     1. shpia napisao:

      ti ga rađon, potpuno! a još i puris… sve ono ča su pazinjani godinama gradili (ma, certo, ne samo oni) pomalo gre u papar… a pazin da ni u banani?!? ma…. valja ti veći , naša vlast, penso, znaju? forši će izgradit još kakovi veliki čentri komerčali tipo “konšumo plodovi”, u ke će davati banane za ništa? pa gladni nećemo biti, šimije pjažu banane! a pazin će opet biti trgovačko šredište od krašne žemlje, kome una volta. e poi, oni ča budu u one autentike kuće ištrijane poli munci-grubiši će imati davero dobra oškrba di tuto, že vero?

 38. tu_san_doma napisao:

  BILO JEDNOM U HRVATSKOJ, A U PAZINU TRI PUTA. E MOJ MTP.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.