Privedeni Pazinjani pušteni na slobodu

Bivša vojarna Veli Jože u PazinuGlas Istre 20.10.2010. Dvojica Pazinjana I. V. (31) i F. B. (31), nad kojima je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila osnovanu sumnju da su omogućili Goranu Medančiću (29) da konzumira opojnu drogu u vozilu kia shuma koji je u vlasništvu jednog od njih, nakon ispitivanja kod istražnog suca Županijskog suda pušteni su da se brane sa slobode.

Kako smo saznali od glasnogovornice pulskog Županijskog suda Edvine Draguzet, predmet je dostavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu na daljnje postupanje, a do danas istražni odjel pulskog Županijskog suda nije zaprimio zahtjev za provođenje istrage.

Podsjetimo, dvojac je policija prijavila za kazneno djelo stavljanja na raspolaganje prostorija radi trošenja opojne droge za što im prijeti kazna zatvora u trajanju od jedne do pet godina.

Naime, u nedjelju ujutro u vozilu kia shuma kod bivše vojarne Veli Jože u Pazinu pronađeno je beživotno tijelo Gorana Medančića zvanog Džudi. Očevid nad tijelom je, osim policije, obavio i dežurni istražni sudac Županijskog suda u Puli, a mrtvozornik je utvrdio da na njemu nema tragova nasilja.

No, na lijevoj ruci uočena je ranica od uboda pa se pretpostavilo da je riječ o predoziranju. Istražni sudac je stoga naložio obdukciju. Pokojni Medančić je prema policijskoj evidenciji bio poznat po kaznenim djelima zloporabe opojne droge. (S. P.)

www.glasistre.hr

2 komentara na “Privedeni Pazinjani pušteni na slobodu”

  1. sanny napisao:

    kukavice oba dva

  2. towanda napisao:

    Upravo tako. Zar se frenda ostavlja???

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.