Umjesto čestitki – novac za invalide

InvalidiPazinsko je poglavarstvo na posljednjoj sjednici odlučilo da za predstojeći Božić i Novu godinu neće slati pojedinačne čestitke niti će čestitke gradske uprave oglašavati u medijima, već će za tu svrhu planirani novac dodijeliti pazinskom Društvu tjelesnih invalida. Riječ je o 6.500 kuna, a društvu se dodjeljuju namjenski, za uređenje dodijeljenog im prostora u bivšoj vojarni.


Umjesto plaćenih oglasa poglavarstvo je tako s posljednje sjednice uputilo usmenu čestitku za ugodan Božić i uspješnu novu godinu svim djelatnicima gradske uprave, gradskih poduzeća i ustanova, svim poslovnim partnerima i suradnicima, te svim građanima.

Davor Šišović
Glasistre.hr

5 komentara na “Umjesto čestitki – novac za invalide”

 1. luna napisao:

  Ajde, nešto lijepega od gradske birokracije!

 2. mamasan napisao:

  o hvala bogui da se je niki domislija

 3. prof napisao:

  konačno….pa kakve čestitke….dajte ljudima komad kruha,jabuku,vode

  1. prof2 napisao:

   ma kakav komad kruha? pa nisu to beskućnici ili izgladnjela djeca u africi, to su invalidi kojima treba prostor za rad kako bi lakše ostvarivali svoja prava, nemojte ih podcjenjivati. mislim, nemam namjeru ovdje dodavati nikakav negativan komentar nego primijetiti kako se nekad i s dobrom namjerom ponašamo pokroviteljski prema invalidima i gledamo ih kao jadnike, a oni to nisu. Inače, lijepo je dati ljudima jabuku:)

 4. Walter napisao:

  Svaka čast. Bravo i sve pohvale za ovaj lijepi gest.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.