Upisi u Dječji vrtić “Olga Ban” Pazin u pedagošku 2019./2020.g.

Dječji vrtić «Olga Ban» Pazin objavljuje

OGLAS ZA UPIS DJECE
ZA PEDAGOŠKU 2019./2020. GODINU

Zainteresirani roditelji mogu podnijeti Zahtjev za upis djece u Matični i Područne vrtiće u Matičnom vrtiću u Pazinu, ul. Prolaz O. Keršovanija 1 („gornji vrtić“)

13., 14. i 15. svibnja 2019. od 9 do 17 sati

Za upis u programe Područnih vrtića u Cerovlju i Gračišću Zahtjevi za upis se podnose u MV u Pazinu.

Za upis u programe Područnih vrtića u Karojbi, Lupoglavu, Motovunu, Sv. Petru u Šumi i Tinjanu zainteresirani roditelji Zahtjev za upis mogu podnijeti i u tim Područnim vrtićima u vrijeme oglašeno na Oglasnim mjestima u tim Općinama odnosno Vrtićima.

Obrazac Zahtjeva za upis djeteta i Inicijalni upitnik roditelji mogu preuzeti i prije navedenih rokova u tajništvu Vrtića radnim danom od 7-15 sati ili na web stranici Vrtića (www. vrtic-olgaban-pazin.hr)

Razgovor članova stručnog tima s roditeljima i djetetom prijavljenim za vrtićki program Matičnog vrtića u Pazinu biti će obavljeni na dan podnošenja Zahtjeva dok će za djecu prijavljenu za jaslice te za Područne vrtiće biti obavljeni naknadno, u terminu koji će biti individualno dogovoren.

Pobliže informacije o načinu podnošenja Zahtjeva za upis i o postupku upisa možete dobiti u tajništvu Vrtića, na tel 622-519 ili na e-mail: tajnistvo@vrtic-olgaban-pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.