Upisi u dječji vrtić Olga Ban Pazin

vrtic_olimpijada_2010_2.jpgDječji vrtić «Olga Ban» Pazin objavio je oglas za upis djece u Matični vrtić Pazin za ped. 2011./2012. godinu i to za 14 djece u jaslički program i 62 djece u vrtićki program. Zainteresirani roditelji mogu podnijeti Prijavu za upis djece u Matični i Područne vrtiće u tajništvu Vrtića u ul. Prolaz O. Keršovanija 1 (gornji vrtić) dana 16. i 17 . svibnja 2011. od 8 do 16 sati, te dana 18. i 19. svibnja 2011. od 7 do 14 sati.

Za upis u programe Područnih vrtića u Cerovlju, Gračišću, Karojbi, Lupoglavu, Motovunu, Sv. Petru u Šumi i Tinjanu zainteresirani roditelji Prijavu mogu podnijeti i u tim Područnim vrtićima u vrijeme oglašeno na Oglasnim pločama u tim Općinama odnosno Vrtićima.
POTREBNO ZA UPIS:
1. Ispunjena Prijava za upis
2. Obavljen razgovor roditelja i djeteta sa članovima stručnog tima Vrtića (u danima upisa)
3. Izvadak iz matice rođenih za dijete koje upisujete
4. Potvrda o prebivalištu za dijete (ne starija od mjesec dana) ili fotokopija važećih osobnih iskaznica roditelja ukoliko imaju prebivalište na istoj adresi
5. Potvrde o zaposlenosti roditelja
6. Ostali dokumenti:
– ukoliko imate troje ili više djece mlađe od 15 godina: Izvatke iz matice rođenih za vašu ostalu djecu mlađu od 15 godina
– ukoliko primate dječji doplatak: Rješenje o primanju dječjeg doplatka
– ukoliko se radi o djetetu s teškoćama u razvoju: Nalaz i mišljenje nadležnog tijela
– ukoliko se radi o samohranom roditelju: Potvrda Centra za socijalnu skrb
– ukoliko je roditelj žrtva ili invalid domovinskog rata: Potvrda nadležnog tijela.

Obrazac Prijave za upis roditelji mogu preuzeti i prije navedenih rokova u tajništvu Vrtića radnim danom od 7-15 sati ili na web stranici Grada Pazina (www.pazin.hr)
Prijave za upis koje nisu predane u objavljenom roku i prijave s nepotpunom dokumentacijom Povjerenstvo za upise neće razmatrati. Odluka o upisima bit će objavljena na Oglasnim pločama Matičnog i Područnih vrtića 1. srpnja 2011.

POBLIŽE INFORMACIJE O NAČINU PODNOŠENJA PRIJAVA ZA UPIS I O POSTUPKU UPISA MOŽE SE DOBITI U TAJNIŠTVU VRTIĆA ILI NA TEL 622-519.

pazin.hr

© iPazin.net portal 2001. - 2024.