Uskoro 1. sajam udruga Grada Pazina

pazinSajam udruga Grada Pazina zamišljen je kao manifestacija gdje udruge, volonterske inicijative, školske i izvannastavne aktivnosti, sportska društva i neformalne građanske inicijative mogu predstaviti svoje projekte, ali i svoj cjelogodišnji rad. Svrha manifestacije je da se građanima Pazina, i onima koji što zbog škole, što zbog posla borave određeni dio vremena u Pazinu pokažu aktivnosti udruga, a udruge bi mogle iskoristiti ovu manifestaciju da privuku nove članove i predstave svoje projekte široj javnosti. Manifestacije je zamišljena kao dvodnevna, 19. i 20. rujna (petak i subota).

Predstavljanje udruga u petak bilo bi namijenjeno mladima, srednjoškolske i osnovnoškolske dobi, dok bi subota bila rezervirana za predstavljanje udruga orijentiranih na šire građanstvo. Uz programe koje bi voljeli da svaka udruga s namjerom sudjelovanja pripremi, u sklopu sajma bio bi organiziran i koncert pazinskih bendova te predavanja na temu volontiranja i aktivnog života mladih. Cijela manifestacija bila bi organizirana na prostoru bivše vojarne ‘Veli Jože’.

Organizator sajma je Gradski savjet mladih grada Pazina, uz pomoć grada Pazina, a sve udruge zainteresirane za suradnju molimo da ispune priloženu prijavnicu i pošalju do nedjelje, 07.09.2014. godine na e-mail Savjeta: [email protected]. Za sve informacije ili nejasnoće, stojimo na raspolaganja na navedenoj e-mail adresi, Facebook stranici ili na brojevima telefona: 091/792-7184 (Iva) ili 099/658-3732 (Mauro).

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.