Uspješan koncert za Igya, prikupljeno 20 tisuća kuna

Jučer je u Magnusu organiziran humanitarni koncert za Igyja na kojem je prikupljeno 20.425 kn od donacija i ulaznica. Na koncertu su nastupili svi bandovi osim Soul displaya koji su od nastupa odustali zbog tehničkih problema.

Koncert je trajao do otprilike 2:30 i organizator procijenjuje da je kroz Magnus prošlo više od 400 ljudi. Sva sredstva koja su prikupljena, uplaćena su Igoru Straniću koji boluje od maligne bolesti te mu je zbog svakodnevnih popratnih troškova liječenja potrebna dodatna financijska pomoć.

Dobrovoljne donacije se također mogu uplatiti na žiro-račun (Erste):

broj žiro-računa 2402006-1031262160
poziv na broj: 804025002-3100364428
model: 05

AR / iPazin.net

3 komentara na “Uspješan koncert za Igya, prikupljeno 20 tisuća kuna”

  1. suziteljica napisao:

    Bravo Pazinjani,Perić,Magnus…svi! Pozdrav Igoru!

  2. riobravo napisao:

    bravo perić!

  3. Djole napisao:

    Svaka čast ekipi koja je to organizirala. Skidanje kape, to se zove bit čovjek sa srcem. Ljudi su organizirali humanitarac a da se pritom nitko nije lupao u prsa i hvalisao svojim djelom. To pokazuje kakvi možemo bit samo kad hoćemo. A raspon mogućnosti i naših djela je velik: od svinjskih i lešinarskih pa sve do ovakvih dobronamjernih, humanitarnih. Ovo su stvari koji daju čovjeku vrijednost i koje bi trebale davati čovjeku poštovanje, ugled, štagod. A ne nove krpice, nova majca, blanja od auta i napumpani “to sam ti ja” stav – a usta i djela puna truleži, zavissti, spletkarenja, mućki, pohlepe.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2023.