Uspješan vikend za pazinski Sensei

Protekle je subote održan tradicionalni međunarodni karate turnir “Postojna open 2010” koji je u svom devetom izdanju okupio impozantan broj od gotovo 600 natjecatelja iz 77 klubova Italije, Njemačke, Srbije, Velike Britanije, Poljske , Austrije, Slovenje, te Hrvatske među kojima su bili i predstavnici pazinskog Karate kluba “Sensei” koji su ostvarili vrijedan uspjeh osvajanjem srebrne i brončane medalje.

Do srebra je došla Magdalena Anđelini u kategoriji učenica – 40 kg kada je nakon superiornih izlučnih borbi poklekla tek u finalu izgubivši od Eme Kovačec iz slovenskog KK “Nestora”.

Njen klupski kolega Filip Boldini bio je kraći za jednu stepenicu u kategoriji učenika -40 kg osvojivši brončanu medalju.

Pored njih pazinsku ekipu u Postojni još su sačinjavali Danijel Pamić koji je također bio blizu medalje u kategoriji učenika – 35 kg no repasažnu borbu za treće mjesto zbog ozljede bio je primoran predati, te se na kraju morao zadovoljit petim mjestom do kojeg je stigao i četvrti član ekipe Dalen Belić u kategoriji mlađih kadeta – 40kg.

barkun.hr

1 komentar na “Uspješan vikend za pazinski Sensei”

  1. netko napisao:

    Bravo Sensei, bravo Dalen – ti si ganac i pol

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.