Uspjesi učenika Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin na državnim natjecanjima

U petak, 8. travnja 2016. godine održan je prijem za učenike i mentore koji su sudjelovali na 58. državnom natjecanju mladih tehničara te za učenike koji su sudjelovali na državnoj smotri Lidrano 2016.

Državno natjecanje mladih tehničara održano je u Primoštenu od 30. ožujka do 1. travnja 2016. godine. Učenici naše škole natjecali su se u nekoliko kategorija: Obrada materijala, Elektronika, Robotika, Automatika, Orijentacija i komunikacija.

Matko Jalušić, 8.d razred osvojio je 2. mjesto u kategoriji Elektronika pod mentorstvomTine Mihelčić-Sloković.

Mateo Mofardin, 8.b razred zauzeo je 4. mjesto u kategoriji Automatika pod mentorstvomDarka Sumana.

U kategoriji Orijentacija i komunikacija, učenik Martin Bertoša, 6.c razred osvojio je 10. mjesto pod mentorstvom Tine Mihelčić-Sloković.

Učenica 7. razreda Područne škole Sveti Petar u Šumi, Talia Benčić, osvojila je 14. mjestou kategoriji Obrada materijala pod mentorstvom Daria Škrinjara.

Luka Ladavac, učenik 6.b razreda osvojio je 16. mjesto u kategoriji Robotika pod mentorstvom Darka Sumana.

Na državnoj smotri Lidrano 2016. održanoj u Šibeniku od 4. do 6. travnja 2016. godine. sudjelovala je dramska skupina Matične škole Pazin pod vodstvom učiteljice Marije Baćac. U veseloj dramskoj scenskoj igri koja je nastala kao plod višemjesečnih kreativnih dramskih treninga i vježbi, pod nazivom Muha u ustima, sudjelovali su učenici: Anamarija Ritoša, 5.a, Martin Tomišić, 5.a, Lana Kalac, 6.d, Josipa Ferenčić, 6.d, Anja Fakin, 6.d,Nikolina Mahović, 7.a, Franceska Milohanić, 7.c, Antonia Pastorčić, 7.c, Ethiene Šimac, 7.d.

Da bi njihova dramsko scenska igra u potpunosti zadovoljila kriterije državnog povjerenstva pobrinuo se i Arian Benčić, učenik 7.d razreda koji im je tijekom priprema bio velika tehnička i moralna potpora, a ujedno je i autor plakata predstave.

Čestitke učenicima i njihovim mentorima! :)

© iPazin.net portal 2001. - 2024.