Uspješna biciklijada “Od kapelice do kapelice”

Po ugodno sunčanom i pomalo vjetrovitom vremenu protekle je nedjelje održana biciklijada „Od kapelice do kapelice“. Ovo rekreativno druženje biciklista iz raznih dijelova Istre organizirao je BK „Sv. Petar u Šumi“ uz suradnju i pomoć Općine Sv. Petar u Šumi, Istarske županije i obitelji Srblin.

Četerdesetak biciklista svih uzrasta, na samom su početku dali podršku najmlađoj sudionici  9-ogodišnjoj Luciji Klanjac koja je tijekom čitave biciklijade pratila tempo starijih i iskusnijih biciklista.

Vozilo se po Supetarštini,  putevima od kapelice do kapelice. Mali predah imali smo na ranču Sv. Mikula, gdje su nam srdačnu dobrodošlicu i okrjepu priredili članovi obitelj Srblin. Put nas je zatim vodio do Ježenja-centra Istre, te preko Pariži natrag u Sv. Petar gdje su sudionici nastavili druženje uz ručak.

Biciklistički klub Sv. Petar u Šumi zahvaljuje svim biciklistima koji su sudjelovali na biciklijadi i time podržali uređenje starih kapelica na području Sv. Petra koje su našim starijima nekad, a i danas služile za blagoslov odlaska i dolaska u svoje selo i domove, javljaju iz BK “Sveti Petar u Šumi”.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.