Uspješna turneja Pazinaca

Uspješna turneja PazinacaČetrdesetak plesača Baletnog i plesnog studija te plesne skupine The Spirit, koji djeluju u sklopu Pučkog otvorenog učilišta u Pazinu, vratilo se s višednevne slavonske turneje tijekom koje su održana dva vrlo uspješna nastupa u Vukovaru i Požegi.

Zahvaljujući kontaktima uspostavljenima na državnim susretima plesnih skupina, ali i činjenici da je Vedrana Ružić, voditeljica i koreografkinja obje plesne skupine, rođena Vukovarka, pazinski je Baletni i plesni studio u Vukovaru dobio priliku da se predstavi cjelovečernjom plesnom predstavom “Pepeljuga”. Pred ispunjenim gledalištem Hrvatskog doma u Vukovaru pazinski su plesači nagrađeni toplim pohvalama oduševljene publike.

Davor Šišović
Glasistre.hr

Već 8. i 9. travnja u Pazinu bi trebali gostovati mladi Vukovarci s predstavom “Zašto gnjaviš malo dijete”.

Druga postaja slavonske turneje pazinskih plesača bila je Požega, gdje je plesna skupina The Spirit, također pod vodstvom Vedrane Ružić, nastupila na 9. plesnoj smotri Plesokaz. Na ovoj smotri nastupila je 21 plesna skupina iz 15 hrvatskih gradova i gosti iz Slovenije, a Istru su uz Pazince predstavljali i plesači iz Pule. Pazinski se The Spirit predstavio koreografijom “U mojim mislima” i oduševio prepuno gledalište.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.