Uspješno održan 1. Festival sportske rekreacije

2U prostorijama Limene glazbe i folklornog društva Pazin održan je uspješno 1. Festival sportske rekreacije članova osoba s invaliditetom i prijatelja udruge DTI PATIN 2013. Festival su svojim nastupom otvorili limena glazba Pazin i mlađa sekcija Folklornog društva Pazin, pod pokroviteljstvom Grada Pazina, Nacionalna zaklade civilnog društva i Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Na festivalu ukupno se odazvalo 24 ekipe , članova DTI Pazin,prijatelja, roditelja, i gosti iz Doma psihički odrasle bolesne osobe Dom Brkač. Festival su službeno otvorili predsjednik Gracijano Turčinović sa svojim pozdravnim govorom dobrodošlice i prva ekipa član DTI Pazin Livio Sloković i gradonačelnik Pazina Renato Krulčić.

Natjecatelji su se borili u više disciplina ( bacanje loptice u koš, pikado, bacanje kolutova, i rušenje čunjeva).

Treće mjesto zaslužno su osvojili ekipa članovi DTI Pazina Gabrijela Matejčić i Mujo Mešinović sa osvojenih 114 bodova , drugo mjesto osvojila je ekipa članica DTI Pazina Verica Stanić i njena kćerka Ivana Stanić sa osvojenim 143 boda, najbolji i prvo mjesto na 1. Festivalu DTI Pazin 2013 je ekipa član Livio Sloković i Renato Krulčić sa osvojenim 153 boda.

Poslije natjecateljskog dijela bila je prezentacije košarke u kolicima i pločkanje ,a sve je završilo zajedničkim ručkom na otvorenom , i druženje.

Moramo konstatirat da je 1.festival uspješno okončan ukupno sa natjecateljima , članova, prijatelja, roditelja, bilo je preko 100 sudionika.

U sklopu 1.festivala u organizaciji DTI Pazina u suradnji Društva Fitoaroma terapeuta Istre predavačica Ines Bonazza, fitoaroma terapeutica , dipl erboristica održala je

Organizatori DTI Pazina se zahvaljuju svima sponzorima, volonterima koji su pomogli u organizaciji , voditelju službenog programa Zvonimir Blaževiću, i predavačici Ines Bonazza, fitoaroma terapeutica , dipl erboristica.

DTI Pazin

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.