Utorkom u knjižnici ~ Ljubavitis ~

Jučer je u Gradskoj knjižnici Pazin održana prva kreativna radionica iz programa Utorkom u knjižnici pod nazivom Ljubavitis koja je bila namijenjena djeci predškolskog uzrasta te učenicima mlađih razreda OŠ (1.-4. razreda). Nažalost, odaziv je bio malen pošto roditelji i djeca još nisu upoznati s aktivnostima u knjižnici, a i ovo je prva radionica ovakvog tipa.
Osim što su imali priliku čuti jednu zaljubljenu priču, djeca su još i crtala te od glinamola izrađivala sve ono što njima simbolizira ljubav – srce, poljubac, cvijet, sunce, itd. Iako radionica traje samo sat vremena, djeca su njome zaista oduševljena i slažu se kako bi ovakvih radionica u Pazinu trebalo biti više gdje se njima pruža prilika da bolje upoznaju knjige, da upoznaju drugu djecu i s njima se druže te su im omogućene i mnoge druge aktivnosti.
Ukoliko ste zainteresirani i želite više informacija o radionicama, slobodno kontaktirajte djelatnike Gradske knjižnice na broj telefona 624-488 ili im možete pisati na e-mail [email protected] .

1 komentar na “Utorkom u knjižnici ~ Ljubavitis ~”

  1. Anonimno napisao:

    Bravo Iva!
    Bravo Marina!
    Osvežile ste grad svojim idejama i radom

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.