Utrka po Sloveniji sljedeća stanica za Pazince

2Pazinski biciklistički klub Meridiana Kamen Team od četvrtka (19. lipnja) do nedjelje (22. lipnja) nastupiti će na utrci po Sloveniji, jednoj od najjačih biciklističkih etapnih utrka u regiji. Na startnoj listi su čak četiri Pro Tour momčadi: Cannondale i Lampre – Merida iz Italije, australska Orica – GreenEdge i ruska Katusha. Treba spomenuti da je za utrku prijavljen aktualni i najstariji pobjednik Vuelte, Amerikanac Chris Horner.

21. izdanje „Utrke po Sloveniji“ za pazinsku momčad dolazi nakon dobrih rezultata u Austriji i Slovačkoj na početku lipnja. Talijani Antonio Santoro i Davide Mucelli biti će iz pazinskog kluba glavni kandidati za generalni plasman dok će svojim iskustvom Hrvat Emanuel Kišerlovski pokušati kontrolirati situaciju za vrijeme utrke.

U momčadi još se nalazi slovenski dvojac Blaž Furdi i Robert Jenko te Hrvati Mateo Franković, Endi Širol i Peter Kozlovič.

U subotu 6. Kriterij Oroslavje 2014.

Dok seniorska momčad Meridiane Kamen bude vozila u Sloveniji ostali članovi kluba nastupiti će u subotu (21. lipnja) na 6. Kriteriju Oroslavje 2014.

Na utrku sjeverno od Medvednice krenuti će Luka Stranić (Početnici A), Matea Bizjak (Početnici C), Andrej Bizjak (Kadeti) i Antonela Ferenčić (Seniorke). Moguće da im se pridruži i seniorski dvojac Endi Širol i Peter Kozlovič.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.