Uz sportsku dvoranu uređeno vanjsko vježbalište

Sa sjeverne strane školsko-gradske sportske dvorane uređeno je vanjsko vježbalište. Na vježbalištu su postavljene dvije sekcije sprava, kaže Dino Sošić iz tvrtke Specijal koja je opremila vježbalište. Prva sekcija sprava, postavljena odmah uz stazu, namijenjena je kardiovaskularnom sustavu i koordinaciji, a te sprave služe za vježbe koje mogu izvoditi starije osobe i rekreativci. U drugom redu nalaze se sprave namijenjene jačanju mišića i postizanju snage, a takvim se spravama najčešće koriste sportaši natjecateljskih sportova.

Više na webu Glasa Istre

9 komentara na “Uz sportsku dvoranu uređeno vanjsko vježbalište”

 1. . napisao:

  Da je nekome stalo do starijih osoba pa i do odoba srednje dobi, sprave bi bile postavljene u jednom od parkova ili pak na npr. šetnici prema “Kamenu”. Ovako ispada da su sprave namijenjene samo učenicima.

 2. Anonimno napisao:

  Po čemu sad to ispada da su namijenjene samo učenicima? Zato što su u blizini sportske dvorane i škole? Sprave su na otvorenom, logično je da su postavljene kraj gradsko-školske sportske dvorane, za koju je pak logično da je postavljena kraj škole.

 3. . napisao:

  Logično je da kad su sprave postavljene kod gradsko-školske dvorane koja je pak logično postavljena pokraj škole, da sprave upotrebljavaju učenici u jutarnjen terminu pa je logično da su sprave zauzete a popodne udara jako sunce pa je logično da nikog nema na spravama a kako su sprave van dohvata građanima grada Pazina logično je da će ih građani slabo i upotrebljavati a logično bi bilo da ih građani i koriste jer logično i pune proračun.

  1. Anonimno napisao:

   A učenici nisu gradjani?

   1. fritula napisao:

    čovik je tendija reć da treba brinut o onima ki ostaju, a ne onima ki će poć ća.

    1. Anonimno napisao:

     forši će ostat ako njin damo kakov razlog već da ustanu ili da se tornaju

 4. Anonimno napisao:

  U jutarnjem terminu učenici su u školi pa nije logično da ih učenici upotrebljavaju (osim mozda u sklopu nastave tjelesnog odg. 5. i 6. mjesec kad je toplo, i još traje nastava). 90% zaposlenih je na radnom mjestu ujutro. Kad bi sprave bile u hladu onda bi zimi bila velika hladnoća.
  Ako je 500-1000 metara udaljenosti van dohvata, onda ti stvarno treba vježbanje, ali počni od hodanja.
  Trebalo bi čini se da svaka ulica ima svoje sprave koje bi po ljeti bile u hladu a po zimi na suncu. Nikad dobro!
  A kamo je te sprave trebalo montirati?

  1. . napisao:

   U park.

 5. još jedan napisao:

  izađite malo van ‘rvacke, u nešto većim gradovima, sprave za vježbanje su svugdje- ne samo na jednoj poziciji…. skoro svaki park, svaki kvart… ne budu sve uvijek, ali uvijek se nađu barem 2-3 za razgibat se. šta ne bi bilo logično bacit sprave u više parkova, da fakat svima budu dostupne, i recimo kad starci s dječurlijom dođu u park, dok se dječurlija ljulja i klacka, starci vježbaju…. isto tako nebi bilo loše ogradit kod zeljeznice kad ste vec tamo strpali “dozvoljeno” sa psima, površinu da se psii nabrzaka mogu istrčat bez brige da potegnu na cestu za mačkon i do toga još par sprava da se i vlasnici moru rekreirat……………..a ? a ?
  nemojmo sad o ljenosti i takvim stvarima, jer ne igra ljenost ulogu, nego vrijeme i ubrzan stil zivota, kad ti ovakve sitnice olakšavaju bar malo….ili otežavaju….

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.