V.I.B. party: Neobična lokacija, dvostruka pozornica

2Četverostruki koncert nazvan “V.I.B. party” povodom 25. godišnjice djelovanja istoimene pazinske agencije ostat će zapamćen po neobičnoj lokaciji koncerta, kao i eksperimentu s dvostrukom pozornicom koja je publiku razdvojila na dvije strane.

Nakon početnog iznenađenja prostorom koncerta, pri čemu je prva pozornica bila smještena na visokoj terasi zgrade u predjelu Štranjga, a druga vrlo blizu, na parkiralištu već duže vrijeme zatvorenog kafića Onyx, publika se rasporedila ispred jednih ili drugih svirača budući da je u središnjem dijelu platoa Štranjge zbog blizine pozornica znalo doći do kakofonije zvukova. U svakom slučaju, originalan i zanimljiv pokušaj organizacije koncerta na mjestu gdje dosad nikad nije održan i to s dvostrukom binom te ponudom jela i pića.

Na početku koncerta publika je mogla birati između dalmatinskog i panonskog melosa – s jedne strane peteročlani splitski Dalmatino, a s druge šesteročlani tamburaški sastav Mejaši iz Ludbrega. Veseli Mejaši poznati po hitu “Zorica” vodili su u broju privučene publike, ali se s vremenom razlika istopila posebice kad su simpatični Dalmatinci okrenuli svoj hit “Cvit od kamena”. Zapažen nastup odradio je i šesteročlani pulski Night Express Band koji iz godine u godinu sve kvalitetnije zvuči. Ostaje zato žal zbog premalog broja autorskih pjesama koje je taj bend producirao.

S druge pak strane Tiho Orlić band (poznatiji kao Thompsonov band) najavio je na pazinskom koncertu objavljivanje svog novog albuma “Neraskidivo” krajem ove godine. Na njemu će se naći i tri singla koja su dosad izdala. Sviraju u sastavu Tiho Orlić (vokal), “Crni” (bas gitara), Darko Grubišić (ksilofon gitara), Vlado Bulić (bubnjevi) i Duje Ivić (klavijature), a zaokružili su noć svirkom do tri ujutro.

glasistre.hr

3 komentara na “V.I.B. party: Neobična lokacija, dvostruka pozornica”

 1. Anonimno napisao:

  To je bila dvostruka katastrofa, a ne dvostruki koncert.

 2. kristina napisao:

  neobicna lokacija, dvostruka pozornica, i nevidljivi parking zbog kojega stradaju privatni prilazi, dvorista i parkiralisna mjesta stanara cijele stranjge, nigdje nikakvih redara koji bi imalo regulirali to. Ukoliko je nekome ostecen privatan posijed radi ovog koncerta, kome se obratiti?! Organizatoru? Lijepo zamisljena zarada, ali propusti na drugoj strani….I trajalo je skoro do pet, ne tri sata…..

  1. zdravrazum napisao:

   Neobično je party nazvati rođendanskim pa naplaćivat ulaznice, neobično je slušat dva nastupa na otvorenom udaljena 25 metri jer to buka a ne koncert, za dostruki koncert je očito normalno imat i dvostruke rođendanske cijene pijače. Zato i ne čudi da je bilo dvostruko manje ljudi od očekivanja. Blamaža. Dvostruka.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.