Valentinovo s pjesnicima

valentinovo_motovunNa Dan zaljubljenih, u Osnovnoj školi Vladimira Nazora Pazin – PŠ Motovun,  „Amor“ je svojim ljubavnim strelicama obasipao učenike i učitelje. Nakon nastave, učenici su birali naj prijatelja i prijateljicu te podijelili ljubavna pisma.

U poslijepodnevnim smo satima, nastavili s programom, uz nazočnost učenika, učitelja, roditelja i gostiju – članova pazinskog Društva tjelesnih invalida, naših starih znanaca i prijatelja… oni su, pak u sklopu svog projekta “Pjesnici u gostima“, predstavili članove literarne grupe koja djeluje pri društvu: Ester Fatur Grgurić, Petra Kurelović, Dalibor Rusac, Vilim Močibob, a među njima se nalaze i dvije bivše učenice naše škole… Romina Novak i Matea Milanović. Imenovano se društvo sastaje već godinu dana i na radionicama, pod vodstvom pazinskog pjesnika  Dragana Gortana, marljivo piše. Želja im je, kako je i sam Gortan napomenuo, svoje radove ukoričiti u zajedničkoj zbirci. Iskreni pljesak nazočne publike bio je podrška toj njihovoj želji.

Učenici su se zajedno s njima izmjenjivali u čitanju ljubavnih stihova, recitiranju vlastitih pjesama i pjesama poznatih autora.

Pjevali smo, plesali, glumili, a u lutkarskom igrokazu učenika 2. i 3. razreda čak se i Pinokio želio zaljubiti.

Publika je s veseljem i zadovoljstvom pratila program te se druženje nastavilo do večernjih sati. Ljubav se osjećala u zraku i u srcima!

Dscn0355
Dscn0359
Dscn0390
Dscn0404

3 komentara na “Valentinovo s pjesnicima”

  1. Amor napisao:

    …i ja sam se zaljubio…u jednu crno-crvenu…

  2. Valentin napisao:

    Amor…budi precizniji malo jer jedna crno-crvena je moja….

  3. Amor napisao:

    …moja je ona najzgodnija,zlatna plavuša

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.