Valter Milohanić: Pazin ne ostvaruje ni jedan uvjet za brdsko-planinski status

Valter Milohanić“Mislimo da nije vrijeme za jadikovke i žao nam je što se dobivanje brdsko-planinskog statusa nalazi kao rješenje, bez da se u obzir uzmu sve komparativne prednosti Pazina, kao što su pozicija i prometna povezanost te ostali ustupci, koji se mogu donijeti uz pomoć političkih odluka, da bi se pokrenula, olakšala i stimulirala gospodarska aktivnost. Pazin inače za sada ne ostvaruje ni jedan uvjet za stjecanje statusa”, komentirao je 6. kolovoza na konferenciji za medije vijećnik Valter Milohanić pitanja vijećnika sa sjednice Gradskog vijeća Pazina.

Naime, vijećnica Vesna Ivančić (IDS), na sjednici Gradskog vijeća predložila je da se razmotri prijavljivanje Grada za ostvarenje brdsko planinskog statusa.

Više na www.istarski.hr

5 komentara na “Valter Milohanić: Pazin ne ostvaruje ni jedan uvjet za brdsko-planinski status”

 1. starigrad napisao:

  Vratimo turističke sadržaje u stari dio grada, ovo je stvarno bitno.

  1. bisping napisao:

   Gospodine Milohaniću ako općina Cerovlje ima status brdsko planinske ona ne vidim razloga u čemu to Pazin ne zadovoljava te uvjete? Poznato je da takav status ima određene olakšice ( porezne i dr) pa bilo bi lijepo da se svi zajedno potrudite da se takav status pokuša izboriti….Zato smo Vas i izabrali…

   1. ekome napisao:

    Gospodine bisping, s obziron da slabo vidite i kapite, sva sreća da smo zbrali Milohanića umesto vas, jer bolje vidi i kapi. Ne radi se tu o borbi, nego o zdravoj pameti i propisima.

    Milohanić je jedna od najboljih stvari koja se Pazinu desila u ovih dvajset let. Šteta da nimamo još par takovih, jer on sam teško more napravit i promijenit veće i više stvari. Rada bin ga jedan dan vidit kao gradonačelnika, ako prvo tega ne pregori kao vijećnik.

 2. xy napisao:

  Neki od uvjeta su gustoća naseljenosti i nezaposlenost. Kako bi Milohanić treba djelovat, da možda raseli stanovništvo?

 3. Anonimno napisao:

  e onda Gospodine Ekome, uzmite si ga doma…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.