Vaterpolo i koncert 21.06.

vaterpolofhg.jpgU organizaciji udruge građana «Veliki mali čovjek» prije pet godina, točnije povodom ljetnog solsticija 21.06.2003. održan je prvi vaterpolo turnir u povijesti Pazina na Zarečkom krovu. Kao popratna zabava održano je i prvenstvo u skokovima u vodu. Manifestacija je bila popraćena velikim brojem zainteresiranih, a osim tih sadržaja uvedena je cjelodnevna zabava uz glazbu, komentatore utakmica, izložbe mladih slikara/ica pazinštine itd. Tradicija je nastavljena i 2004., 2005., 2006. i 2007. godine s još većim brojem ekipa, natjecatelja u skokovima u vodu i posjetitelja.
Ove godine cilj nam je nastaviti vaterpolo tradiciju te ćemo u subotu 21.06.2008. (početak u 12:00), ponovo na ljetni solsticij, održati cjelodnevni «Vaterpolo turnir – Zarečki krov» po 6. put zaredom.

Natječu se ekipe u sastavu 5 igrača 1 rezerva, igra se 2×5 minuta. Nakon vaterpola slijedi atraktivno natjecanje u skokovima. Prijave u TZSI na tel. 052 622 460 ili e-mailom: [email protected]. Kotizacija 150 kn (po ekipi). Kotizacija za skokove je besplatna. Sudionici vaterpolo turnira imaju osiguranu hranu i piće te besplatan upad na koncert „Make a change again“.
Početkom devedesetih u Pazinu je skupina entuzijasta organizirala nekoliko koncerata od kojih je među većima bio i «Make a change», a više je pazinskih bendova stvaralo i obilježilo subkulturnu scenu u Pazinu, ali i šire. Izlazio je i istoimeni fanzin, održavale gitarijade, koncerti itd.

Nakon vaterpolo turnira održati će se koncert «Make a change – again» na rukometnom igralištu osnovne škole «Vladimir Nazor» Pazin (u 20:00) na kojem će nastupiti sedam bendova različitih stilova iz Pazina, Pule, Rijeke i Zagreba.

KUD Idijoti – legendarne stare pizde
Ashes You Leave – Riječki gothic metal sa 5 albuma iza sebe, vani prilično popularniji nego u kod nas.
Scroll – obećavajući mladi rock bend iz Zagreba, upravo su izdali svoj prvi album. Za sve ljubitelje Pixiesa, Zepellina, Doorsa, Foo Fightersa itd.
“Scroll upadaju u uho odličnim Markovim vokalom koji je rijetko čuto nastavljanje frenetičnih visina Perryja Farella i stilistike Jella Biafre dok se poigravao s okruženjem u Dead Kennedysima, te Bretta Andersona da je kojim slučajem zakačen za punk, a ne tetkica art.”
The Orange Strips – indie pop rock bend iz Labina, nedavno su osvojili Zlatnu Kooglu za debitante godine. Spojila ih je zajednička ljubav prema britanskoj gitarskoj sceni i bendovima kao sto su The Smiths, Radiohead, Suede, R.E.M., Coldplay i Nirvana.
Diskurz – mladi riječki punk rock band
SIDA – nabrijani bend, na domaćem terenu
Pasi – melodični punk/hardcore iz Rijeke, nakon 3 godine opet dolaze u Pazin radit štalu

(kliknite na ime benda za preslušavanje stvari)

Upad: 40kn
Novac od zarade namijenjen je opremanju i uređenju prostora za probe u bivšoj vojarni.

Organizatori:
“Vaterpolo Zarečki krov Make a change again”
Udruga “Veliki mali čovjek” – Pazin
Klub mladih “Pazin”

26 komentara na “Vaterpolo i koncert 21.06.”

 1. coco napisao:

  Kad sve skupa počinje? Vjerojatno negdje dopodne, ili?

  U subotu je također i atraktivan MTB Uspon na Zavižan… :-(
  Opet prijeti opasnost da “umrem od gladi između dva stoga sijena, ne znajući koji prvi zagristi”… :-)

  1. Anonimno napisao:

   vaterpolo počinje u 12:00, ekipe neka dođu malo ranije radi ždrijeba. Danas je malo hladno i mokro, ali nadajmo se da će se vrijeme promijenit nabolje. Koncert počinje u 20:00
   Toni

 2. Anonimno napisao:

  pripremite si odijela za ronit aš će voda dobrahno bit ledena

 3. coco napisao:

  a možda koga i odnese :)

 4. Anonimno napisao:

  diskurz je zakon!!

 5. Pero napisao:

  i pasi sviraju, a nisu tu navedeni

 6. Anonimno napisao:

  Ča se može di na zarečkom kampirati?

  1. Anonimno napisao:

   Može se, ali ne smije.

   1. Anonimno napisao:

    ja hodite onda onim turistima objasnit svako leto onda ili stavite kakvu kartelu kad se svi držite toliko pametni

    1. Anonimno napisao:

     i ja bin kampira

 7. Peric napisao:

  Kako nisu navedeni?!
  Ili je to neki naknadno doda sad?!

  1. tomcub napisao:

   naknadno

 8. Pero napisao:

  mislin da će ove godine slap izgledat malo opakije:) san bi danas vidit i hrpa je vode

 9. Pero napisao:

  ne pada mi na pamet koncert u pazinu koji je bi toliko dobar ko ovaj jučer! odlična atmosfera, i super je mjesto za koncerte. nadan se da ni bilo nekih pizdarija po gradu ko inače. bendovi su bili za 10 al šteta ča su Scroll svirali zadnji.

  1. Anonimno napisao:

   Izgleda da ti se želja ni ostvarila, na žalost, barem ako je vjerovati pičama koje su jutros kružile dok smo kupovali špežu: razbijena stakla po gradu, stolice na stadionu itd, neviđeno divljaštvo uvoznih pankera…Šteta.

 10. dandjelo napisao:

  ma kakve gluposti. Istina, već uobičajene. Stolice na stadionu razbijene su već mjesecima (nažalost), nisam vidio nikakva razbijena stakla, ako ih ima di su?
  Kakvo neviđeno divljaštvo?! Di, ča, tko kako, kuda?
  Pa i da je npr. nešto razbijeno u gradu, kakve to veze ima s koncertom? Incident se može vezat samo za pojas na kojem se događa manifestacija, a ne na čitav grad.
  Ove me sve podsjeća na nekdašnju hajku na Klub mladih Bad taste…

  + Premda tekst ne optužuje izravno posredno se šalje poruka o problematičnosti koncerata, pa bi molio da se brišu nepotpisani postovi koji imaju namjeru neosnovano optuživati, jer je to “neviđena šteta i divljaštvo”

 11. Gogo napisao:

  izgubljen je fotic Canon s50 na koncertu, pa ako ga je koja dobra dušica našla nek javi na br. tel. 098 627 691 ili na mail. [email protected]
  tenks

 12. Pero napisao:

  hm..na mjestu koncerta ni bilo niš…žalosno da se je razbijalo okolo. Za stakla neznan, ma stolice na tribinama su poprekidali osnovnoškolci ako se ne varan..vidi san neku dicu tamo(čak ni djelovala ko neka pankerija) i vidi san da su letile stolice…nešto smo in vikali pa su šli ća. Koncert je bija odličan i sad ovako nešto mora bit..bljaa…bezveze..i to se svaki put ponavlja kad budu koncerti.

  1. Pero napisao:

   da se nadovežen sam na sebe, jer bi se moglo krivo protumačit ovo zadnje:) Razbija se i inače u subote kad je ekipa vani i kad se poklopi s koncerton naravno da se govori da je to ekipa koja dolazi na koncert.

 13. Anonimno napisao:

  ma super ste dečki ,bravo za organizatore koncerta…………………………a ča se tiče grada———-
  grad je odavno razbijen………forši zato aš ni bilo dosta koncerti………

 14. Anonimno napisao:

  Ki je pobjedi na kraju?

 15. Anonimno napisao:

  Ekipa Gajbus, košarkaši, iz Rijeke s jednim pazinskim članom…

 16. Anonimno napisao:

  Pa i za Rim se puno tega zasere, pa ča, život gre dalje..Pijanstvu smo se svi naučili od naših starijih, koji sad sjede doma i gledaju televiziju..Ne vidim sad potrebu opisivati divljaštvo i ostale stvari kad se zna da mi koji smo bili na koncertu smo mogli uživati u odličnim bendovima i zasigurno najboljem underground koncertu u zadnjih nekoliko godina. Ako je bilo razbijanja, kritike uputite organima bezbednosti – njihov je posao sprečavati vandalizam, a vandalima je valjda posao da budu vandali. Tako je u svim civiliziranim zemljama. Samo jedno pitanje – nije li veći zločin potrošiti hrpetinu novaca za reflektore na stadionu koji svitle u nebo, i isisavaju za svoje trčkaranje po stadionu naš proračunski novac? Uostalom kome služe stolice na stadionu – imaju li one smisla? Nemaju. (Mada ne mislim da je njihovo razbijanje u redu.)
  Odabir izvođača je bio odličan. Bravo organizatorima!

 17. pankerica napisao:

  na krivo mesto je poša komentar
  konc je odličan
  mjesto odlično
  organizatori? KI??ki će oprat igralište??????
  ili se stvarno samo čeka KIša?
  mija

 18. Anonimno napisao:

  To se i ja pitam? Ki je organizator i ki bi bia zadužen za počistiti igralište?! Smrad od prolivenog alkohola, riganja i obavljanja nužde na igralištu već par dana smrdi za popizditi na ovom suncu!!!

 19. Anonimno napisao:

  neka ga počisti onaj ki je to organizira. U inozemstvu to nebu prošlo. Ki organizira taj rješava sve, ili čisti sam ili plati komunalno (uslugu).

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.