Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu i ove godine u Pazinu

Godine su prošle otkako je zabavna i pomalo luckasta ideja Vaterpola na Zarečkom osvojila Pazinjane i potaknula ih na šarolike vodene aktivnosti. Udruga Veliki Mali Čovjek, poznata po razvitku pazinskog Vaterpolo turnira i Festivala kreacije „7 dana stvaranja“, ove je godine zalogaj organizacije turnira prepustila „nekim novim klincima i entuzijastima“, koji su i sami odrastali i uživali u blagodatima zelene vode, na Vaterpolu, uz zabavne komentare voditelja, nevjerojatne skokove s barijere i iznenađujuće sportske poteze neotkrivenih pazinskih vodenih talenata.
U subotu, 13.7., članovi udruge Centar za mlade „Alarm“, pozivaju sve Pazinjane i one koji vole boraviti u njihovom društvu, da se pridruže „na Krovu“ i ožive još jedan spektakularni vaterpolo turnir.
Osim samog turnira, posjetitelji se mogu prijaviti za najbolji skok, a za najmlađe i one koji se tako osjećaju, u tijeku su prijave za natjecanje u bacanju žabica. Uz vodene aktivnosti, posjetitelji mogu uživati u kupanju, odbojci, društvenim igrama, „slack lineu“ i besplatnom ručku te kupiti majice, posebno inspirirane i izrađene za pazinski vaterpolo u iznosu od 40 kn.
Ekipe za vaterpolo, skakači i bacači žabica mogu se prijaviti do sat vremena prije turnira, a kotizacija za vaterpolo ekipe je 100 kuna. U ekipi za vaterpolo može biti minimalno 6 članova.
Za sve prijave, upite, želje i poruke, javite se na Facebook stranicu Centra za mlade „Alarm“ Pazin, na adresu: [email protected], ili na broj: 0989972090 (Lucija).

Raspored turnira:
9,30 – 10,00 – prijave ekipa
11,00 – početak turnira
13,00 – ručak
15,00 – polufinale vaterpola
16,00 – natjecanje u skokovima i žabicama
17,00 – finale vaterpola
18,00 – kraj

1 komentara na “Vaterpolo turnir na Zarečkom krovu i ove godine u Pazinu”

  1. Iva napisao:

    bravo!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.