Vatreni i Pazinski kolegij: Neopisivo!

U srijedu 10. listopada skupina je učenika Pazinskoga kolegija, zajedno s ravnateljem dr. sc. Alejandrom Castillom Jimenezom i prof. Orijanom Paus, imala iznimnu čast uživo razgovarati s izbornikom hrvatske nogometne reprezentacije g. Zlatkom Dalićem.

Pazinski kolegij ove godine obilježava 25. obljetnicu svoga postojanja. Tim su povodom novinari redakcije školskoga lista Osmi sat za svoj “srebrni” jubilej poželjeli razgovarati sa “srebrnim” nogometašima ili barem s nekima od njih. I želja im se ostvarila! Bila su stvarno dva nestvarna sata na riječkoj Rujevici! Neopisivo!

Svi smo ostali zadivljeni ljubaznošću, jednostavnošću i ljudskošću onih s kojima smo surađivali, od glasnogovornika HNS-a, njegovih suradnika, g. Izbornika, igrača, ostalih ljudi koji su nas okruživali. Na tome im srdačno zahvaljujemo! Razgovor će biti objavljen u školskom listu, a naši se dojmovi još dugo neće slegnuti (pogledaj ovdje kratki dio razgovora). I da … još je jednom potvrđeno: veličina je u jednostavnosti i skromnosti, a Bog nadodaje.

PKKG

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.