Već počele pripreme za “Klobasice”

klobasiceVeć su krenule pripreme za glavnu supetarsku manifestaciju “S klobasicom u Europu” koja je proteklih godina izazvala velik interes javnosti kako u Istri, tako i u širem okruženju.

Ove će se godine održati od 4. do 6. ožujka, a ovogodišnji bi partner trebala biti Požeško-slavonska županija. Dolazak su najavile tri udruge proizvođača kobasica iz Hrvatske, tri udruge iz Srbije, izlagači iz Slovenije, Mađarske, Slovačke, Austrije i Italije. U sportskoj će dvorani uz cjelodnevni zabavni program biti smješteni izlagači, a dvorana će biti povezana s mjesnom placom gdje će biti postavljen veliki šator s ponudom kobasica, piva i ostalog po uzoru na Oktoberfest. Iz općinske uprave pozivaju sve volontere koji se žele uključiti u organizaciju da im se jave.

Umjesto 80 tisuća kuna manifestacija “S klobasicom u Europu” općinski je proračun koštala 144 tisuće kuna. Međutim, supetarski načelnik Mario Bratulić kaže da je do toga došlo stoga što je prvotno planirano dati dio manifestacije u koncesiju. Ipak, općina je preuzela sve rashode i prihode pa je manifestacija na koncu donijela prihod od 30 tisuća kuna, tvrdi načelnik Bratulić.

glasistre.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.