Večer Gustafa i jazza uz Big Band Pazin

Big Band Pazin, u suradnji s gostima, organizira već tradicionalni Novogodišnji koncert, ove godine pod nazivom “Večer Gustafa i jazza”.

Koncert će se održati 16. prosinca u Velikoj dvorani Spomen-doma u Pazinu s početkom u 20.00 sati. Na koncertu će uz članove Big banda Pazin i njihove goste nastupiti solisti: legendarni frontmen popularnih Gustafa, Edi Maružin i već znani prijatelji i suradnici ansambla – Boris Mohorić, Iva Gortan te Sara Ursić Budim.

Koncert je temeljen na entuzijazmu profesionalnih glazbenika i ljubitelja jazz glazbe koji svoje bogato glazbeno iskustvo žele predstaviti i podijeliti s publikom. Ansambl će biti predstavljen pod umjetničkim vodstvom Alda Foška i Luke Horvata. Publika će imati priliku čuti big band izvedbe autorskih skladbi Edija Maružina, klasične jazz skladbe, swing i bebop te funk i modernije skladbe.
Bogat i raznovrstan program omogućit će jedinstven doživljaj u kome svako može naći ponešto za svoj ukus i uživati u dobroj glazbi.

Koncert su omogućili brojni donatori: Buffet Bunker, Koplast d.o.o., Grad Pazin, Pučko otvoreno učilište Pazin, obrt Pilana Ivoli, Sigma Audio koncept, ICC Concept Cerovlje i Kamen Pazin.

Ulaz na koncert je slobodan.

S veseljem Vas očekujemo na “Večeri Gustafa i jazza”.

Informacije o Big Bandu Pazin

Big Band Pazin djeluje od 2016.godine te okuplja profesionalne glazbenike i ljubitelje glazbe iz područja središnje Istre. Broji oko petnaest stalnih članova, koji na saksofonu, trubi, trombonu, bas gitari i bubnjevima šire svoju ljubav prema jazz glazbi. Temelji se na volonterskom i društveno korisnom radu svojih članova koji nekoliko puta godišnje priređuju glazbena događanja za građane Pazina i Istre.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.