Večeras Božićno-novogodišnji koncert Limene glazbe Pazin

U vrijeme okupljanja, druženja, pomirenja, darivanja i veselja Limena glazba Pazin tradicionalno će održati svoj Božićno-novogodišnji koncert, uz želje da se sa svojom publikom druže večer prije Badnjaka. Koncert će se održati u petak, 23. prosinca, u 20 sati. Gosti koncerta su vokalna skupina RougeMarines, a limena glazba je po prvi puta pod dirigentskom palicom mladog, nadarenog i svestranog instrumentalista Alda Foška. Voditelj programa je Dražen Turina – Šajeta. Ulaz je slobodan, a pazinski limenjaci kažu da dobrovoljne priloge neće odbiti.

Facebook događaj

iPazin.net

3 komentara na “Večeras Božićno-novogodišnji koncert Limene glazbe Pazin”

 1. Anonimno napisao:

  Odlično, iz godine u godinu. Primjetan i dobrodošao različitih odabir pjesama ovisno o dirigentu. Foško je nevjerojatna, svjetska klasa, kojem se vidi s koliko žara radi i uživa u svemu tome. Šajeta ležerno razbija nepotrebnu ozbiljnost i uštogljenost kakvu su imali prethodni voditelji.

  Jedina primjedba ide na gošće RougeMarines – iako odlično pjevaju, izvedeni repertoar potpuno neprimjeren ovoj prilici, a kao gošće imale su predugi nastup. Dobro je reka Šajeta – kao da su limenjaci bili gosti njima.

 2. . napisao:

  Pohvalimo limenu glazbu Pazina. Bravo i bravo.

 3. joh napisao:

  A kritizirajmo onda. To na najbolje gre svima.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.