Večeras otvaranje Magnusa

Magnus 2010Diskoteka Magnus smještena u podzemlju Spomen doma večeras otvara vrata značajno obnovljena i s novim sadržajima. Prema zahtjevima vlasnika prostora, gradskog Učilišta, obnovljeni su sanitarni čvorovi te električna i vodovodna infrastruktura, a moderniziran je i interijer diskoteke te upotpunjen je glazbeni program.

– Krenuli smo u potpuni remake prostora, pa smo osim nužnih zahvata preuredili čitav prostor diskoteke koji je sada dekoriran modernim grafikama i ostalom disko opremom, postavljene su televizijske plazme, novo osvjetljenje, nabavljeno kvalitetnije ozvučenje, izgrađen novi povišeni DJ pult, a uklanjanjem separea dobiven je i mnogo širi prostor za naše goste, kaže dugogodišnji zakupnik prostora Neven Kranjčić Kire koji je na nedavnom javnom natječaju dobio prostor u najam na pet godina. No, ovoga puta to je u partnerstvu s Danijelom Smokovićem iz tvrtke Vedras d.o.o. koja je inače također u najmu diskoteke El presidente u rovinjskom Monviju.

U glazbenom programu nadolazeće zimske sezone i dalje ostaje dugogodišnja glazbena podjela na rockerski petak i techno subotu s time da će za razliku od prethodnih godina prednost imati afirmirani izvodači. Zasad su dogovoreni nastupi Dubioze kolektiva (BiH), Postolar Trippera (Zadar), Jokea (Fra), Dogme (Pula), Kawasaki 3p-a (Zagreb), Brkova (Zagreb), Zinedine Zidana (Split), Debelog precjednika (Zagreb), KUD Idijota (Pula), Adastre (Zagreb), a u tijeku su i dogovori s nizom poznatih bendova iz Hrvatske i susjedstva. Osim autorskih bendova za koje će se naplaćivati ulaz besplatni će ulaz biti za nastupe brojnih cover ili tribute bendova (Night express, Le Monde, Lady Luna, Big wave). Povremeno će domaći DJ Filip Motovunski održavati drum ‘n bass večeri pod nazivom Drama u kojima će ugošćavati DJ-je iz susjednih zemalja, a voditelj diskoteke Kranjčić planira organizaciju povremenih stand up show-ova, kao i večeri house glazbe.

Za subotnje programe već su dogovoreni nastupi popularnog srpskog DJ-a Marka Miličevića poznatijeg kao Gramofonđije, udaraljkaša Edina Halitija, rovinjskog DJ Barzu, saksofonista Jakše Jordesa, dok će današnju večer otvoriti jedan od najboljih slovenskih DJ-a – Sylvain iz Ljubljane čiji je glazbeni pravac techouse, house i electronica.

Za otvorenje modernizirane diskoteke naručen je veliki šator smješten na platou ispred Spomen doma gdje će glazbu puštati DJ Petko.

Glas Istre, 20.11.2010.

10 komentara na “Večeras otvaranje Magnusa”

 1. fefewgewg napisao:

  Mislin da ce magnus ubuduce bit prazan ako bude tako losa muzika ko ca je bila nocas…

  1. x napisao:

   Ja baš mislim da će bit pun, jer izgleda puno bolje nego prije, a i cijene su niže nego u Kukuriku.

  2. kokolo napisao:

   ja mrzim DJ..hoćemo stari magnus i dobru mjuzu…

 2. lili napisao:

  Ja cu bit realna, ja bi voljela da bude pun i magnus i kukuriku. Bolje za nas i nas grad jer bi imali vecu ponudu nocnog zivota i svako bi izlazio gdje mu odgovara…

  1. tudum napisao:

   Ja bin pak rada da oba budu skoro prazna. Bolje za nas jer će bit manje pijanih i drogiranih u tin prostorima, oko njih i na cesti, i forši ki poživi malo duže.
   A u ovo vrime kad svi njurgaju da ni ni dela ni šoldi, toliko rashićivat šolde na noćnemu životu pokazuje koliko smo u stvari još vajka rastrošni balkanci bez razuma i mjere.
   Sad kakite po meni koliko ćete, ali to je realnost.

 3. lili napisao:

  Gledajuci cjene, vidjet cemo za vikend 2 kakve ce biti. Normalno da ce za otvorenje biti nize cjene radi taktike a onda svaki vikend koju kunu skuplje jer sa niskim cjenama sumljam da se isplatit investicija (jedino ako nije u igri kakav drugi ‘biznis’)!!!

 4. lilihip napisao:

  Pametnome dosta!!!
  Bilo bi ok kad bi se još tko ugledao na njih!

  Niskim cijenama u kafiću je udvostručio broj gostiju

  http://barmen.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=770&Itemid=1

  1. muljaze napisao:

   to nisu niske cijene, to su normalne cijene nego smo se mi privikli na to da nas deru gdje god stignu.

 5. frane-mofardin napisao:

  neću kakit po tebi, ionako si dovoljno o sebi reka u nicknameu.
  Budalo.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.