Na večeru kod Kikija – novi projekt Kristijana Benića

Kristijan Benić, pobjednik kulinarskog showa 3, 2, 1 – kuhaj otkrio nam je čime se trenutno bavi te kako doći do slasnih tanjura koje priprema za svoje goste… Kristijan Benić, polovica pobjedničkog para u nedavno završenom kulinarskom showu 3, 2, 1 – kuhaj!, pokrenuo je kulinarski projekt koji počiva na konceptu naširoko poznatom u svijetu.

Više pročitajte ovdje: http://gastro.24sata.hr/spajza/na-veceru-kod-kikija-novi-projekt-kristijana-benica-19254

6 komentara na “Na večeru kod Kikija – novi projekt Kristijana Benića”

 1. fritula napisao:

  Na fešti Slatka Istra u Vižinadi prošli vikend ovaj je kulinarsko-kuharski tim prezentirao svoju recepturu izrade fritula, davali su intervjue. Međutim to što su ponudili posjetiteljima je bio fijasko kuharske vještine. Pojedini sladokusci su te uradke bacali u koš. Mnogi su odustali od degustacije.

  1. Sportist napisao:

   Fritula da si stajao malo bliže, čuo bi kako su nezadovoljni time da se sve radi na malim strujnim grijačima te se ulje zagrijavalo više od 30 minuta. Sat vremena kasnije, frutule su bile ukusnije, što je potvrdilo veliki broj zadovoljnih degustatora

   1. fritula napisao:

    Sportist, stajala sam malo bliže, čekala sa strane da se počne dijeliti, uzela sam porciju fritula i pokušavala pojesti, ali bez uspjeha. Hitila sam u smeće. Prijateljice + prijatelji iz društva su također to učinili. Komentar nam je bio zajednički, jednoglasan. A ti Sportist, jesi li ti pojeo i bio zadovoljan s ponuđenim fritulama. Ljudski faktor je bio problem, ne instalacije.

    1. Sportist napisao:

     Isto tako! Uz isprike nazočnih kuhara zbog “instalacija”, uzeli smo novu pirciju sat vremena kasnije sa čokoladom i šumskim vočem-odlične su bile. Al ok ;) svakome svoj gušt

 2. Lule napisao:

  Lijepo je vidjeti da se u Pazinu nadimak “Kiki” počeo vezivati za drugu osobu od one koja je nekad time bila jednoznačno i nedvosmisleno imenovana, i to najčešće u negativnom kontekstu.

 3. fritula2 napisao:

  bravo kiki, uporno napred!

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.