Veja gostuje na rođendanskom koncertu Nole

“Radujemo se slavljeničkom koncertu i jako smo nestrpljivi pokazati što smo uz pomoć prijatelja glazbenika pripremili za taj dan.” Gabi & Marijan

Tek nešto više od dva tjedna dijeli nas od velikog slavljeničkog koncerta kojim će Nola obilježiti četvrt stoljeća autorske avanture kojom ova četvorka stvara soundtrack života.

Uz ranije najavljene goste – talentiranu Mješovitu vokalnu skupinu NešPula, Noli će se na pulskom jubilarnom nastupu pridružiti članovi istarske etno skupine Veja te renomirani instrumentalisti; Carlos Fagin na klaviru, Alen Bernobić na trubi, Ivan Šugar na saksofonu te etnomuzikolog Dario Marušić na violini.

Popularna istarska etno skupina Veja iz Pazina svojom glazbom i posebnom energijom oduševljavaja slušatelje od samih početaka svog djelovanja donoseći tradicionalnu istarsku glazbu uobličenu u moderne aranžmane, pri tome koristeći razne tradicijske instrumente iz cijeloga svijeta, te su prava poslastica za ljubitelje etno, tradicionalne i world glazbe. Kako će Noline pjesme zvučati u novom aranžmanu, otkriti će u subotu, 21. travnja, posjetitelji Istarskog narodnog kazališta u Puli. Ovu zanimljivu glazbenu sliku upotpuniti će Carlos Fagin, improvizator i kompozitor iz Buenos Airesa koji je brojne glazbene projekte ostvario kao solo umjetnik, ali i kao član više europskih jazz ansambala Hitchcock Hamsters, Quatromonos, Housekeeping Trio, Atom Quartet, Big band Pula, te talentirani glazbenici i prijatelji sastava Nola, Alen Bernobić na trubi, Ivan Šugar na saksofonu te etnomuzikolog Dario Marušić na violini.

U subotu, 21. travnja u Istarskom narodnom kazalištu u Puli, prisjetit ćemo se široke palete glazbenih klasika kojima Nola 25 godina hrvatsku pop-rock scenu i radijski eter boji sunčanim optimizmom, a brojni od njih, poput pjesama „Dio tebe“, „Iznad oblaka” i „Moj svijet”, godinama se nalaze u Top 40 najemitiranijih pjesama.

Ograničeni kontigent ulaznica za slavljenički koncert pulskog sastava Nola nalazi se u prodaji po cijeni od 80 kn stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme! Od 16. travnja, ukoliko ih još ostane, cijena ulaznica iznosit će 100 kn.

Ulaznice nabavite na blagajni i na mrežnim stranicama Istarskog narodnog kazališta Pula.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.