Vejina Biži, biži maglina glazbena podloga na natjecanju Miss World u Washingtonu

Miss Hrvatske, Angelica Zacchigna, na natjecanju Miss World u Washingtonu predstavit će se i plesnom točkom za koju joj je podloga naša Vejina Biži, biži maglina.

Miss Hrvatske Angelica Zacchigna za tri tjedna putuje u Washington u kojem će sudjelovati na izboru Miss World koji se u ovom gradu održava 18.prosinca.

Angelica je prekrasna i talentirana djevojka koja dolazi iz malog mjesta Dajle pored Novigrada u Istri.

Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta natjecanje je u ljepoti ali i kompletnoj osobnosti djevojka. Osim prirodne ljepote ocjenjuju se talent, multimedija, sport, i intervju sa članovima žirija.

Angelica je svoje pravo za natjecanje na izboru Miss Hrvatske stekla pobjedivši na izboru Miss Istarske županije što se krajem svibnja održalo u Puli.

U Šibeniku 17.lipnja ove godine pobjedila je na izboru Miss Hrvatske i osvojila titulu najljepše Hrvatice. Zanimljivo je, da se nakon punih 20 godina i Vanje Rupene iz Umaga koja je 1996.g ponijela titulu Miss Hrvatske još jedna djevojka iz Istre okrunila kao najljepša Hrvatica.

Od tada Angelica intenzivno radi na pripremama a najveći adut uz prirodnu ljepotu joj je i školovan glas.

Osim pjevačkog nastupa, Angelica će se na natjecanju u Washingtonu predstaviti i plesnom točkom. Za tu je prigodu izabrala istarsku narodnu pjesmu Biži biži Maglina u izvedbi grupe Veja; te će tako predstaviti Istru, svoj zavičaj. U koreografiji joj pomaže Ivana Domazet iz plesne skupine USB iz Poreča.

Naravno da pripreme uključuju i photoshootinge i dobre fotografije te je Angelica na zagrebačkim ulicama snimila i editorijal kojim će se predstaviti. Ženska ekipa na čelu s fotografkinjom Sanjom Hitrec Leljak zamislili su Angelicu kao urbanu, dinamičnu heroinu stopljenu s ritmu zagrebačkih ulica. Angelica je pozirala u prekrasnoj haljini Sherri Hill napravljenu od tisuću perlica i kamenčića koji su se stopili sa prirodnom scenografijom grada.

U haljini Džemile Dilberović i Högl cipelama na Zagrebačkim fontanama Angelica je profesionalno pozirala, a pritom je u profesionalnom zanosu fotografkinje i u poslu, Angelicu zalila Fontana, te nakon prvotnog šoka i smijeha na kraju rezultat je bio što drugo nego odlična fotografija.

Prirodno, veselo i jednostavno… upravo je takva naša Angelicca Zacchigna Miss Hrvatske 2016g. Sretno u Washingtonu i neka je dobra zabava!

regionalexpress.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.