Velečasni Sudac započeo duhovnu obnovu na Labinštini

Zlatko SudacIako je Duhovna obnova karizmatičnog svećenika Zlatka Sudca započela u veoma nezgodno vrijeme, u 16 sati (23. studenog), kada su mnogi tek završili posao, a mnogi od njih još radili, na trgu u Raši sakupilo se oko tisuću hodočasnika s Labinštine i Istre. Dvosatno druženje vjernika s vlč. Sudcem proteklo je veoma ugodno, a srećom nije padala ni najavljivana kiša.

Uvodno predavanje, kao i molitve vlč. Sudca bile su vrlo emotivne, u nekim trenucima izrečene gotovo plačljivim glasom, te su prisutni mogli doživjeti nešto nesvakidašnje, uzvišeno i sveto. Kako je teklo predavanje redale su se meditacije i zajedničke molitve za ljubav, mir, oslobađanje od zla… I ovog puta, karizmatični svećenik je svojom neobičnom snagom vrlo sugestivno približavao ljude samima sebi i Bogu. Doživljaj je upotpunilo liturgijsko pjevanje koje je predvodio Ivan Puljić, brat raškog župnika don Vinka Puljića, te Maja Blagdan i Kerubini.
Trodnevna Duhovna obnova nastavlja se i danas, i trajat će od 10 do 19 sati, kada će započeti sveta misa, a završava u nedjelju u 11 sati misom za Domovinu i za sve njene žitelje.
Duhovna obnova je otvorenog tipa i dobrodošli su svi ljudi dobre volje. Slike pogledajte naweb stranici Novifoji.com.

Novifoji.com

1 komentara na “Velečasni Sudac započeo duhovnu obnovu na Labinštini”

  1. os napisao:

    svaka cast zlatku,slusao sam njegove govore na pocetku njegove karijere ali se previse priblizava bogu pa je meni sve dalji,mislim da se treba kandidirat za mesicevog naslednika

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.