Veliko priznanje Osnovnoj školi Vladimir Nazor iz Pazina

Povodom pete godišnjice rada i postojanja Hrvatskog športskog saveza četvrtak 22. prosinca u 12 sati u hotelu Panorama u Zagrebu Izvršni odbor navedenoga saveza odlučio je uručiti prigodne nagrade najuspješnijim školskim športskim društvima osnovnih i srednjih škola te zaslužnim djelatnicima u školskom športu.

Kriteriji koji su se primjenjivali su bili pobjede na županijskim školskim natjecanjima, nastupi i uspjesi na poluzavršnicama i završnicama Državnog prvenstva školskih športskih društva Republike Hrvatske i uspjesi na međunarodnim školskim športskim natjecanjima u razdoblju od 2008/09 do 2010/11. Pazinci su sa 155 bodova bili najuspješniji osnovci ispred Nedelišća sa 145 bodova i Smiljevca iz Zadra sa 119 bodova.

U srednjim školskim športskim društvima Športska gimnazija iz Zagreba bila je uspješnija od gimnazije Čakovec i treće gimnazije iz Zagreba. Pazinci su godinama i prije promatranog razdoblja bili najuvjerljiviji u kontinuitetu na razini Istarske županije. Nedvojbene su zasluge ravnatelja Stanka Družete, pokojne pedagoginje Željke Vujnović- Sirotić, te neposredno uključenih voditelja tjelesne aktivnosti gospođe Jadranke Červar i gospodina Dalibora Radovića koji su djecom radili i ostvarili odlične rezultate u atletici. Ali odlični rezultati su ostvareni i na temelju odlične suradnje sa gradskim klubovima i to primarno sa ženskim odbojkaškim i košarkaškim klubom, te muškim košarkaškim klubom.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.