Veseli prosinac u Pazinu – podsjetnik za dostavu programa

Grad Pazin poziva sve udruge, ustanove i ugostitelje s područja Grada Pazina da se pridruže prigodnom obilježavanju programa Veselog prosinca i zajedničkom marketingu svih aktivnosti s ciljem privlačenja što većeg broja posjetitelja u Pazin u blagdansko vrijeme.

„Veseli prosinac u Pazinu“ zajednički je nazivnik za sva zabavna, kulturna i prigodno-blagdanska događanja koji se tijekom prosinca odvijaju u Pazinu u organizaciji Grada Pazina ali i uz inicijativu udruga, institucija, lokalnih ugostitelja, trgovaca i drugih poduzetnika kojom se želi posjetiteljima želi pružiti magičan ugođaj božićno-novogodišnjih blagdana.

Kao i prethodnih godina Grad Pazin je (uz suradnike) glavni organizator Festivala Palačinki koji se održava 10.12.2016. u Spomen domu, Božićnog sajma od 16. do 24.12.2016. na Trgu slobode i Božićnog koncerta 25.12.2016. uz već tradicionalni nastup Nene Belana.

Lokalne udruge, ustanove i ugostitelji prema vlastitom interesu sudjeluju u „Veselom prosincu“ organizacijom prigodnih blagdanskih programa poput predstava, izložbi, koncerata i slično.
Program „Veselog prosinca“ uključuje i zajednički marketing s ciljem privlačenja što većeg broja posjetitelja u Pazin tijekom prosinca. Marketing koordinira Grad Pazin a uključuje dizajn i tisak zajedničke informativne (programske) brošure, plakate, web objave i objave na društvenim mrežama, objave medijima i press konferencije, radio i TV reklame i sl.

Ukoliko Vaša udruga/ustanova organizira neki prigodni program koji će se odvijati tijekom prosinca u Pazinu molimo da ukratko navedete: točan naziv programa, datum, vrijeme i mjesto održavanja programa i isti dostavite e-mailom na [email protected] najkasnije do petka, 11. studenoga 2016. godine kako bi program mogli uvrstiti u promotivne materijale.

U istom roku programe koje organiziraju u svojim objektima mogu dostaviti lokalni ugostitelji. Naime, lokalni ugostitelji koji financijski podržavaju organizaciju Veselog prosinca također imaju mogućnost za zajedničku promociju.

Obavještavamo udruge i ustanove također da će Grad Pazin organizirati Božićni sajam na trgu slobode u vremenu od 16. do 24. prosinca 2016. godine. Cilj nam je svaki dan u vrijeme trajanja sajma organizirati prigodan program na sajamskoj pozornici. Ukoliko ste zainteresirani za organizaciju kraćeg programa na pozornici kako bi u vrijeme trajanja sajma predstavili svoj rad molimo Vas da nas izvijestite o vrsti programa koji ste spremni pripremiti, okvirno trajanje programa i preferirano vrijeme za nastup (datum i sat). Nakon prikupljenih svih podataka zajedno sa Vama složit ćemo detaljan program Božićnog sajma.

pazin.hr

1 komentara na “Veseli prosinac u Pazinu – podsjetnik za dostavu programa”

  1. nb napisao:

    neno belan… OPET?!?!?!?!
    smo zapeli u vremenu?

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.