Veseli prosinac u Pazinu – poziv ugostiteljima na suradnju

2Grad Pazin sa suradnicima i ove godine organizira blagdanski program „Veseli prosinac“. „Veseli prosinac u Pazinu“ zajednički je nazivnik za sva zabavna, kulturna i prigodno-blagdanska događanja koji se tijekom prosinca odvijaju u Pazinu u organizaciji Grada Pazina ali i uz inicijativu udruga, institucija, lokalnih ugostitelja, trgovaca i drugih poduzetnika kojom se želi posjetiteljima želi pružiti magičan ugođaj božićno-novogodišnjih blagdana.

Tim povodom Grad Pazin i Udruženje obrtnika pozivaju sve ugostitelje s područja Grada Pazina na zajednički sastanak na temu prosinačkih aktivnosti u Pazinu koji će se održati u utorak, 20. listopada 2015. godine u 10.00 sati u Udruženju obrtnika Pazin (Dinka Trinajstića 2).

Prošlogodišnja suradnja sa ugostiteljima, obrtnicima, udrugama i institucijama rezultirala je sa dva nova, vrlo uspješna i izvrsno posjećena prosinačka programa a to su Festival palačinki i Božićni koncert. Želja nam je ponuđene programe podignuti na novu kvalitativnu razinu kako bi zadovoljili zahtjeve većeg broja posjetitelja i stvorili za Pazin imidž atraktivne lokacije sa bogatim blagdanskim programom.

Sve prosinačke programe koji se odvijaju u Pazinu zajednički promoviramo s ciljem privlačenja što većeg broja posjetitelja u Pazin i središnju Istru te obogaćivanja turističke ponude u mjesecima izvan sezone.

Želja nam je nastaviti i dodatno poboljšati i unaprijediti suradnju sa lokalnim ugostiteljima i obrtnicima za što sadržajniju i uspješniju realizaciju pojedinih ideja a sve s ciljem privlačenja većeg broja posjetitelja, povećanja prodaje, a nadamo se u konačnici i izgradnji blagdanskog imidža grada.

Teme sastanka su:

– Božićni sajam i božićni koncert na Trgu slobode – suradnja u organizaciji i promociji;
– Prosinačke aktivnosti obrta i ugostiteljskih objekata – unaprjeđenje sadržaja i zajednička promocija;
– Festival Palačinki – mogućnosti uključivanja lokalnih ugostitelja u festival.

Definirani datumi za manifestacije u organizaciji Grada Pazina su:

5. prosinca: Festival Palačinki (Spomen dom)
18. prosinca: Božićni sajam pazinske knjige (Spomen dom)
19. – 24. prosinca: Božićni sajam s pratećim programima (Trg Slobode)
25. Prosinca: Božićni koncert (Trg Slobode)

pazin.hr

10 komentara na “Veseli prosinac u Pazinu – poziv ugostiteljima na suradnju”

 1. ja napisao:

  Ja san misli da prosinac ima 31 dan

  1. tina napisao:

   Ima, i ca onda?

 2. ja napisao:

  Onda neka bude vesel do 31.12.

  1. tina napisao:

   Pa napravi si ga veselim i ne cmizdri!

  2. Pazin napisao:

   Pretpostavljam ni oce godine nista od organiziranog doceka…

 3. ja napisao:

  Napravi si ga ti sama do 25.12. bez mojih šoldi pa onda seri.

 4. demos napisao:

  Tina, zašto misliš da slavlje prosinca završava sa 25.12.? Ima nas koji slavimo 31.12. Zašto misliš da slavlje treba prestati sa 25.12.? Svi znamo da je upravo 31.12. najluđi dan u godini. Svi gradovi koji sliče na gradove, organiziraju dočeke i sl. za 31.12. osim Pazina koji time šalje svoju poruku kakav je to grad. IDS-ov grad, sa tkzv. multi- kulti kulturom koja je važna samo kad su interesi u pitanju.

  1. tina napisao:

   Nigdje nisam napisala da mislim da slavlje završava 25.12… Samo kažem da si svatko BILO koji mjesec može učiniti veselim… Veselje nema veze sa nikakvim tzv. štandovima na trgu i bijednom ponudom… Također, svatko ima svoje najluđe dane u godini, nigdje ne piše da je to 31.12…
   Poanta je da je svatko kovač svoje sreće i veselja, i bez obzira šta grad smatra da je prosinac do 25.12. da se pojedinci ne obaziru na to, jer nema smislia se živcirat… Uživajte ljudi…

 5. demos napisao:

  Grad nije privatna prčija pa me uopće ne zanima što misli Grad. Ali očito je da Grad misli da je ipak privatna prčija pa se tako i ponaša Kovanje sreće nema veze s prosincem, to je bila samo mala kritika. Ne čekam i ne očekujem da nas Grad usreći ali je žalosno kako Pazin izgleda 31.12., centar Istarske županije.

  1. tina napisao:

   da je žalosno, to je istina…

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.