Veseli prosinac u Pazinu – poziv za prijavu prodajnih štandova

2Grad Pazin i ove godine organizira Veseli prosinac, manifestaciju koja uz organizaciju božićnog sajma okuplja i promovira ostale božićno-novogodišnje programe koji se u Pazinu odvijaju tijekom mjeseca prosinca.

Sajam će se održati na štandovima u Pazinu u Ulici 25. rujna u razdoblju od 18. do 24. prosinca 2014. godine.

Pozivamo sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje prodaje robe a koje imaju u svom asortimanu: ukrasne i umjetničke predmete, nakit, božićno-novogodišnje ukrase, igračke, čestitke, suvenire, svijeće, aranžmane, zatim prigodne prehrambene proizvode kao što su bomboni, kolači, orasi, lješnjaci, tradicionalni Istarski proizvodi (med, vino, rakija…), i druge predmete opće uporabe da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu.

Također, pozivamo zainteresirane pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje ugostiteljske djelatnosti koje na otvorenom prostoru mogu ponuditi tople napitke (čaj, kuhano vino, kompoti i slično) da iskažu interes za sudjelovanje na Božićnom sajmu.

Naknada za sudjelovanje na Božićnom sajmu 2014. je 150,00 kuna za svo vrijeme trajanja sajma. Neprofitne udruge i ustanove (prvenstveno iz Pazina) imaju pravo na sudjelovanje bez naknade. Štand osigurava Grad Pazin a veličina štanda je cca 200cm x 100cm, sa sandukom i zaštitnom tendom. Sajam će se odvijati u trajanju od 10.00 do 20.00 sati, uz obavezu sudjelovanja svih korisnika svaki dan najkraće od 10.00 do 14.00 sati.

Molimo da prijavu obavezno dostavite na definiranom obrascu prijavnice koji nalazi se u prilogu ovom dopisu, sa naznakom datuma prijave.

Prijave se zaprimaju do 02. prosinca 2014. godine:

– na e-mail adresu: [email protected];
– ili na adresu: Grad Pazin, Ured Grada; Družbe sv. Ćirila i Metoda 10, 52 000 Pazin (pisane prijave trebaju stići do 02. prosinca 2014. godine u 12 sati).

Za dodatne informacije možete nam se obratiti telefonom na broj: 052/635 091 (od 8 do 15 sati);

Prijavnice preuzmite na pazin.hr

2 komentara na “Veseli prosinac u Pazinu – poziv za prijavu prodajnih štandova”

  1. . napisao:

    Ja sam mislio da prosinac ima 31 dan a ne 24 dana.

  2. prav za prav napisao:

    Prav za prav, meni je najveselije nakon 24.12. aš ne delan pa moren se veselit koliko ću, moren si i pobumbit i sutra se naspat. Neka mi neki pametan odgovori zač ni Veseli prosinc do kraja leta ako je već Veseli (ja kapina kao cia mesec).

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.