Video: Komercijalizirati Zarečki krov?

2U Turističkoj zajednici središnje Istre zadovoljni su turističkim brojkama. U kolovozu bilježe 14 % više noćenja no lani. Pazin je poznat kao ljetna odmorišna destinacija njemačkih porodica. Uz njih i ostali gosti, odmor i opuštanje sve više traže na Zarečkom krovu. Što tjera na razmišljanje o njegovoj komercijalizaciji.

TV Istra

5 komentara na “Video: Komercijalizirati Zarečki krov?”

 1. Zarecki napisao:

  Pustit zarecki za domace?! Ma di toga ima, pa nije to vlasnistvo domacih nego prirodno dobro… Jos kako da bi se trebalo urediti i zbog domacih i zbog turista, a kamo li srece da se moze i komercijalizirati. U pazinu turizma nema, a nema vise ni pazinjana, ni posla.

 2. ljutko napisao:

  obnovite nam penjačke smjerove… neka turistička i grad malo uloži novac u spitove i štandove…

 3. Cica napisao:

  Treba stavit i roštilje. Predlažem da se asfaltira pristup, napravte brvnare, kromirane stepenice. Most preko.
  Trebalo bi ubaciti i neki ugostiteljski objekt. Nasipat ili betonirat stazu s obje strane prema DUšanovom mostu. Asfaltirat put gore prema Zarečju da ljudi lakše dođu s prijevozom. Treba staviti još kamenja na donjoj strani jezera tako da se još više vode nakupi, a onda bi se moglo i vuć vodu za poljevanje vrtova.
  Rampu se lako stavi kako na Kamenjaku, ulaz malo za pješake i bicikliste,više za aute. Treba dovesti vodu i struju, kanalizaciju. Svakako staviti i kontejner za naplatu ulaza. Treba staviti i ogradu tako da bilo tko tko dolazi da sigurno plati. Treba ju ubetonirati u zemlju da se ne vadi samo tako.
  Se sjetim još nešto pa dodam, no frks.

  1. eeej di ćeš napisao:

   baš to da… pustite zarečki kakav je, samo postavite koševe za smeće… i priroda nek odradi svoje. nikakva komercijalizacija

 4. A joh napisao:

  eeej di ćeš, postoji kontejner, ki bi trena te koševe praznit. Teško je pokupit sa sobom i odnest u obližnji kontejner na potoku, tako bi bilo teško i do koša. Dovoljno je samo održavati čistoću, ča je očito jako teško i to je to. Kakva komercijalizacija. Eventualno neka drvena klupica i natpisi (za domaće) smeće nosite doma.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2022.