Video: Povodom Svjetskog dana zdravlja u Pazinu program “Za zdrav život”

2Povodom Svjetskog dana zdravlja (07. travnja) DTI Pazin u suradnji Dnevnog boravka Pazin, Grada Pazina, Osnovne i Srednje škole Pazin, Dječjeg vrtića Pazin i ove godine priprema niz aktivnosti kojima želi ukazati na važnost brige o zdravlju i promovirati zdrav način života.

Program “Za zdrav život” kojeg financira Grad Pazin, Općine Pazinštine i Odjel zdravstva i socijalne skrbi Istarske županija. Cilj programa je ukazivanje na važnost brige o zdravlju, a voditelj je vrhunski sportaš paraolimpijac Gracijano Turčinović.

Osim članova Društva, svojim aktivnostima želimo animirati i širu društvenu zajednicu, prijateljske udruge, sportske klubove i brojne volontere.
U naše programe uključujemo sve građane, djecu dječjih vrtića i učenike osnovnih i srednjih škola, ove godine s naglaskom ZAŠTITA I UNAPRIJEĐENJE ZDRAVLJA .

Program „ZA ZDRAV ŽIVOT“ DTI Pazin uz Svjetski dan zdravlja:

03.04.2014. četvrtak

radionica u prirodi upoznavanje ljekovitog bilja , radionicu će održati travar Žgrablić Franko, za zainteresirane članove DTI Pazin,a održati će se na ranču Sv.Mikula u Sv.Petru u Šumi.

05.04.2014. subota

u 11 sati prezentacija košarke u kolicima

u bivšoj vojarni na sportskom igralištu, organiziramo prezentaciju za sve građane igranja košarke u kolicima. Uzvratna utakmica ekipe iz Pazina i ekipe Labin-Kanfanar. Kako je naša ekipa prošlu utakmicu izgubila želimo u sportskom nadmetanju uzvratit na isti način,te dođite i podržite nas u tome.

07.04.2014. ponedjeljak DAN ZDRAVLJA

10,00 sati – okupljanje ispred Spomen doma u Pazinu
10,30 sati – tjelovježba, (20 min), članovi DTI Pazin, korisnici dnevnog boravka Pazin, djeca osnovnih i srednjih Škola, dječji vrtić Pazin, djelatnici Gradskih službi, udruge, svi građani.
11,00 sati – predavanje ( rekreacijom do boljeg zdravlja, predavač vrhunski sportaš paraolimpijac Gracijano Turčinović) dnevni boravak u Pazinu.
11,30 sati – predavanje ( TEMA – “Biljem do boljeg zdravlja – KUĆNA APOTEKA”, predavač travar Franko Žgrablić) u prostorijama dnevnog boravka u Pazinu.
12,00 sati – pješačenje do konobe Bani i natrag, 6 km (voditelj Dalibor Rusac i Gracijano Turčinović u običnim kolicima), u konobi Bani očekuje nas zdrava okrjepa i osvježenje. Pozivamo sve građane da nam se pridruže.

Ovaj projekt provodi se uz financijsku potporu Grada Pazina , Općina Pazinštine i Odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije, u sklopu projekta ZA ZDRAV ŽIVOT.

Predsjednik DTI Pazin
Gracijano Turčinović

FB: TV Istra

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.