Video: “Tar to san ti i rekla”

Tijekom veljače i ožujka u Gradskoj knjižnici Pazin održao se niz kreativnih radionica za mlade i djecu različitog uzrasta. Iako su prethodno zamišljene kao jednodnevne tematske radionice razvile su se u prave male projekte.

Jedan od njih bio je i priprema igrokaza koji je izveden na Istrakonu 2008. Igrokaz Tar to san i rekla napisala je Marina Sironić, knjižničarka u Gradskoj knjižnici Pazin, a tome su pridonijela i djeca svojim idejama i maštom. Scenografiju su, također, pripremila djeca na kreativnim radionicama uz vodstvo Marine Sironić i Klaudie Žufić.
Ukoliko niste stigli doći na Istrakon i pogledati što su djeca pripremila, sam igrokaz i pripreme pred nastup možete pogledati na youtube-u.

[youtube _2wG-eVja7I]

[youtube hihVMaYhMpU]

[youtube COPsPI6V3e4]

[youtube AA_6c1CiGc0]

[youtube PmwWio3fgQw]

5 komentara na “Video: “Tar to san ti i rekla””

 1. Anonimno napisao:

  Vise mi je pun kufer Gradske knjiznice na ipazinu

 2. Anonimno napisao:

  Meni nije. Radije čitan to nego prepucavanja na temu Istrakona, najnovije informacije o Tuljetu ili nedajbože nove podrške Eduardu. :-)
  Admini, uvedite ocjenjivanje zanimljivosti članaka. Bit će korisna informacija.

  1. admin napisao:

   viš, dobra ideja ;)

   1. Anonimno napisao:

    I moli bin sve ki se osjećaju prozvanima u bilo kojin komentarima da ne maltretiraju više admine da in pokušavaju otkrit anonimne komentatore. To je tehnički nemoguće bez policijskega naloga, zadire u privatnost, a i admini bi onda dobili po nosu. :-))))))))))

 3. Anonimno napisao:

  bravo za knjižnicu,i sadržaje ….i totalno su entuzijastične cure….super….lipi moj pazin…..ča ni bolje imat radionice u sp.domu nego npr.butigu????????

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.