Video: Valenta: „Put u Španjolsku mi je ostvarenje sna!“

2Paulo Valenta, vozač BK TNT iz Pazina od 14. do 22. travnja ove godine boravit će u Španjolskoj gdje će u bikeparku La Poma uvježbavati nove trikove za nadolazeću sezonu. Valenta se bavi freeride dirt jumpom, a sam kaže kako mu je odlazak na pripreme u Španjolsku ostvarenje sna. Bikepark La Poma nalazi se nedaleko Barcelone i poznat je u cijelom svijetu, a tamo treniraju vrhunski vozači.

„Park svake godne raste i sve je bolji. Vozaču pruža sve što mu je potrebno za napredak bez obzira radi li se o profesionalnom vozaču ili običnom amateru. Zato je i dobar, jer ima sve.“, rekao je Valenta koji u Španjolsku putuje s još šest kolega vozača te snimateljem i fotografom. „Meni je taj put na neki način znači ostvarenje jednog sna, zato jer sam zadnje četri godine proveo ispred kompjutera gledajući video snimke tog mjesta i zamišljao kako ću jednog dana tamo otići i sada kad je došao taj trenutak da će se to stvarno ostvariti još mi je uvijek teško za povjerovati.“, kazao je Paulo te istaknuo kako mu je glavni cilj isprobati nove, različite skokove i usavršiti trikove po kojima je već nadaleko poznat.
Za odlazak u Španjolsku Paulu, kao i ostatku kluba pomažu tvrtke Rockwool, Učka konzalting d.o.o. te Bajkmanija, a novčanu donaciju je BK TNT za Paulov odlazak dobio i od grada Pazina.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.