Video: Veja u crno/bijeloj tehnici pod palicom noir.am session ekipe

Veja noir.amProšlog su mjeseca zajedničku suradnju ostvarili pazinski glazbenici iz Etno skupine Veja i labinski umjetnici okupljeni u udruge Notturno i Osa media. Cilj [noir.am sessions] je, da u maniri room sessiona, domaćoj i stranoj publici predstavi indie (nezavisne) glazbene snage iz regije. Veja je za tu priliku odsvirala jednu od njezinih novih pjesama, te neke od publici vrlo dobro poznatih.

Karakteristike koje obilježavaju vizualni aspekt ove vrste sessiona je snimanje u crno-bijeloj tehnici, one-takeovi, pijana kamera i posebno odabrana lokacija snimanja kako bi dodatnu podigla atmosferu glazbe.

Za vizualni aspekt je zadužena Udruga Notturno iz Labina, dok je za zvučni aspekt zadužena OSA Media. Pri snimanju se posebna pozornost pridaje upravo zvučnom aspektu gdje, uz pomoć profesionalaca, bilježimo najkvalitetniji zvučni zapis kako bismo glazbenicima i publici pružili što kvalitetnije iskustvo. Za zvuk su zaduženi Goran Brezac i Alen Zarifović, dok je za video zadužen Toni Juričić.

Do sada su noir.am sessionu svirali NLV (Nikol, Luka i Vedran), Ernest, Denis Katanec i Loell Duinn. Cijeli Veja noir.am session, koji je sniman u pazinskom bufetu Bunker, pogledajte u nastavku.

iPazin.net

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.