Video: Završnica pazinske akcije Sigurno u prometu

2Zaštita djece glavni je cilj akcije “Sigurno u prometu” koju u cijeloj državi provodi HAK. U Pazinu je održana završnica za učenike iz osnovnih škola Pazinštine.

Video: Završnica pazinske akcije Sigurno u prometu
Za pregled video reportaže kliknite na link iznad

Video: tvistra.hr
Facebook: Vijesti TV Istre

Prometno preventivna akcija „Sigurno u prometu“

Tradicionalno natjecanje za učenike Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin „Sigurno u prometu“ u poznavanju prometnih propisa te vještine upravljanja biciklom održalo se u petak, 15. ožujka 2013. godine na Trgu Slobode u Pazinu s početkom u 10,30 sati.

Na prometno-preventivnoj akciji koja ima za cilj skrb o sigurnosti najmlađih sudionika u prometu sudjelovali su učenici matične škole iz Pazina te učenici iz područnih škola Gračišće, Lupoglav, Tinjan, Sveti Petar u Šumi, Trviž, Karojba i Motovun.

Dvadeset godina tradicije održavanja akcije „Sigurno u prometu“ svjedoči o uspješnosti suradnje Autokluba Pazin, Osnovne škole Vladimira Nazora i područnih škola, Policijske postaje Pazin i Grada Pazina s ciljem što manjeg stradavanja djece u prometu. Da se naše aktivnosti u tom smjeru itekako isplate, najbolje pokazuje činjenica da se Hrvatska nalazi u samom europskom i svjetskom vrhu kada je riječ o sigurnosti djece kao aktivnih sudionika u prometu.

Podršku mladim učenicima svojim su dolaskom dali ravnateljica Osnovne škole Vladimira Nazora Pazin Zdenka Turkalj Čohilj, pazinski gradonačelnik Renato Krulčić te roditelji i ostali Pazinci.

Finalna lista natjecatelja:

DJEVOJČICE

1. Erika Ravnić, PŠ Lupoglav,

2. Doria Ivetac, PŠ Gračišće i

3. Nina Ribarić, PŠ Lupoglav.

DJEČACI

1. Noel Pilat, MŠ Pazin,

2. Leo Bertoša, PŠ Motovun i

3. Paolo Labinjan, PŠ Karojba.

pazin.hr

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.