Vili Bassanese najbolji gradonačelnik središnje i jugoistočne Europe!

Gradonačelnik Umaga Vili Bassanese najbolji je gradonačelnik središnje i jugoistočne Europe! Nagrada mu je uručena danas u Sarajevu na tradicionalnoj prigodnoj svečanosti za izbor najboljeg managera, najbolje tvrtke i najuspješnijih osoba godine za područje srednje i jugoistočne Europe.

U organizaciji direkcije Europske nezavisne agencije za područje srednje i jugoistočne Europe, u okviru tradicionalnog regionalnog „Europskog izbora“ u kategoriji „Europski Najgradonačelnik“, reprezentativni Međunarodni žiri odlučio je da je gradonačelnik Umaga Vili Bassanese odnio ovu prestižne nagradu za izvanredne rezultate i sjajne uspjehe u vođenju grada.

Nagrada se dodjeljuje na prijedlog više privrednih komora, udruženja, tvrtki i uvaženih pojedinaca, a podržana je od pojedinačnih državnih struktura te članova žirija iz zemalja regije. Izabranom gradonačelniku pripada „Kristalna statua i Zlatna plaketa-Europski Najgradonačelnik“.

Međunarodni žiri, na čelu s predsjednikom Viborom Milićem, koji je ujedno predsjednik uprave „Holdinga Zepter“ iz Varšave, prilikom biranja najuspješnijeg europskog gradonačelnika primjenjuje precizne i konkretne kriterije, a temelj istih su vanserijski, iznimni rezultati ostvarenog rada.

https://ipress.rtl.hr/vijesti/59712-vili-bassanese-najbolji-gradonacelnik-sredisnje-i-jugoistocne-europe

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.