Više od 150 učesnika na Fameji

U povodu Međunarodnog dana obitelji, u Pazinu je održana šesta po redu – timska utrka “Fameja” u kojoj se natječu dvočlane ekipe roditelja i djece, braće i sestara ili prijatelja. Geslo utrke je “Peljimo bičiklete i tečimo svi – i mali i veli”, a njena je zanimljivost u tome što dvočlana ekipa ima samo jedan bicikl, pa dok jedan član vozi, drugi uz njega trči, zajedno moraju startati i zajedno proći kroz cilj, a tijekom utrke se u vožnji mogu i smjenjivati. Sudjelovalo preko 150 učesnika svih uzrasta i dobi.

Osim biciklista- trkača, toga dana su se u vojarni u revijalnoj štafetnoj utrci natjecali i polaznici odgojne skupine Zujalice iz pazinskog dječjeg vrtića, zajedno s roditeljima, članovima obitelji i prijateljima.
U sklopu Fameje prikazane su i dvije predstave čime je obilježen 18. rođendan Društva „Naša djeca“ polaznica kreativnih radionica Društva „Naša djeca“ – dramska predstava „Gospođica Neću“ koju su osmislile Marina Sironić, Marta Jedrejčić i Ema Gortan te lutkarska „Mačak u čizmama“ koju su izvele Doria Stanković, Klementina Jurada i Emili Bulić uz asistenciju Doris Velan i Ane Mofardin.
Utrku su organizirali zajedničkim snagama Zajednica sportskih udruga grada Pazina, Sportsko društvo Trickeri, Sportsko-rekreacijsko društvo Vita i Društvo „Naša djeca“.

Rezultati Fameje
Obiteljska mini utrka:
1. Hani i Sebastijan Paćelat
2. Endi i Tino Smoković
3. Ida i Veljko Brajković

Obiteljska maxi utrka:
1. Patrik i Edvard Pincin
2. Nino i David Ivaninić
3. Mia i Karlo Brajković

Prijateljska mini utrka:
1. Mate Ivetić i Etore Šuran
2. Noel Pilat i Nina Fakin
3. Goran Šepić i Mihael Rilak

Prijateljska maxi kategorija:
1. Bruno Šujević i Paulo Lovrinić
2. Erik Šepić i Atanas Džurčinovski
3. Teo Žgrablić i Marinko Nadišić

Pazin.hr

1 komentara na “Više od 150 učesnika na Fameji”

  1. PeroZdero napisao:

    Čim veće brojke.

Komentiranje je onemogućeno.

Komentari
Najčitanije u 7 dana
Anketa

Jeste li zadovoljni dijelom proračuna o kojem odlučuju građani


Pogledaj rezultate

Prethodne ankete

Najčitanije u 30 dana

© iPazin.net portal 2001. - 2024.